• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware saveti i problemi (kupovina/rešavanje problema)

My man

Umesto velike ploce, odabrao je sto manju da bi smanjio komplikacije. I ja sam uzeo manju plocu jer mi velika vecina stvari na njoj ne treba.

E sad, ovako veliko kuciste.... well i ja sam i dalje na Black Widow-u...

Dobar je FanControl.

Inace, ima li negde da se uzme splitter kabel tipa "1 mobo fan port into 3 fan ports"?

Dobar je FanControl.

Inace, ima li negde da se uzme splitter kabel tipa "1 mobo fan port into 3 fan ports"?
uz noctua fanove dobijaš Y-kablove, mada ne znam da li port može da pošalje dovoljno snage na 3 fana...

Moj mobo moze na svakom fan portu da isporuci 2A/12V @ 24W, kontam da ce mi u mom Black Widow kucistu biti to dovoljno za sva tri cheapo fabricka ventilatora.

i dalje imas original ventilatore? mene je prvo poceo da zeza jedan, pa drugi....milsim da sam zamenio sve u prvoj godini.

Dobar je FanControl.

Imas u Mikro Princu i na KP.

Ko ima muke da poveze vise RGB komponenti, OpenRGB je vrh prog.

ja sam moje zamenio početkom godine jer su krenuli da krkljaju povremeno. tek kad sam stavio noctue sam skapirao koje su govno fabrikaneri :D

C c c, kakvi ste vi to pisijaši kada se cak ne zamlaćujete ni jednostavnim podmazivanjem ventilatora...

aprk8p.png

Meni krklja onaj u napajanju, a ne smem da ga otvaram, jer ce to ponistiti garanciju :D

Danas mi stize Rog strix B550 Wifi II i 5600X za sve ukupno 420e. Mozda sam mogao ici na Intel platformu ali sta je tu je sad, dok se ddr5 ne odomaci tek onda cu preci na to. Moje pitanje je ocu uspeti ovo da sklepam bez menjanja windowsa, u kompu mi je Ryzen 2700 i X370, mrsko mi je windows menjati i sve opet instalirati pa to je XD

Pogasi sve ryzen related programe, jos bolje, obrisi ih. Trebalo bi da prodje bezbolno.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

U teoriji, to ne bi trebalo da smeta cak. Vise mislim na ryzen master i slicno.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom