• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Da, ali vecinu igraca ne interesuje potrosnja. Interesuje ih da imaju sto bolje performanse.

Zen je imao i pojacano interesovanje jer je najzad znajajno povecao broj core-ova koje Intel nije dirao godinama.

Last edited:
Imaju udeo u trzistu par procenata, mogu da spreme sta god hoce. I za cpu im je trebalo 20 godina da dodju na isti nivo, pa ih opet ne odvaljuju nego su tek poceli da dobijaju deo trzista i to ne racunam korporativni deo. Tu imaju jos manji udeo, a trebalo jos vise vremena da srede sve i da devovi rade na kompatibilnosti, optimizaciji i da ulete sa jakim i skoro besplatnim deljenjem hardvera samo da bi se kompanije okrenule njima kao opciji. Mi tek sada prelazimo na amd kao opciju za radne stanice, godinama su fejlovali i bili neupotrebljivi.
Nece nv niko prismrditi dugo dugo vremena nazalost.

Aj pa da vidimo dal ce amd izaci sa boljim proizvodom, pa da likujem ko covek :D

ja cu amd uzeti ako budu bolji, a oni koji izbegavaju amd samo zbog imena, zalim ih.

zamisli tu glupost, amd izbaci bolju karticu, a ljudi i dalje uzimaju goru nvidiu :D

Gelsinger mi je mnogo normalniji CEO za Intel od njegovih par prethodnika. Gura intel da se aktivira u mnogim sektorima, sire se i ulazu jako puno u nove fabrike.

Raniji CEO-ovi su samo maksimalno iskoriscavali sta imaju od ranije, nisu ulagali u inovacije.

AMD ih je sad bas razmrdao.

He's dead Jim.

MILD ima dobre izvore, pre neki dan je cak imao dobar intervju sa Intel inzinjerom.

Back
Top Bottom