• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

okay-enough-already-breathing-fast.gif

Za sta je to , za Ethereum?
Sto toliko iscekujes, mislis da ce odmah da padnu cene grafickih jos dole? :D

Ko zna, ETH merge ce primarno uticati na cenu polovnjaka ako rudari napuste GPU mining. A Nvidija je vec najavila da ce sledeca generacija grafickih biti "nadogradjnja" za ovu, sto verovatno znaci da ce obe ostati na trzistu.

To je odvojen cryptocurrency, isti kao bilo koji drugi shitcoin out there. Tesko da ce im se isplatiti.

Cene jesu pale ali ne verujem da ce jos nesto puno dole, kad je sve preskupo zbog inflacije zasto ocekivati onda grafike po nekim niskim cenama, i ovako i onako nvidija i amd su navikli ljude da srednji segment kosta 500-600e i to se prodaje i tako je kako je. Ni rudari nece dati kartice za bagatelu, kad je kopanje generalno i dalje u plusu, kopao ti ravena, etc ili trece nesto

Upravo tako,ako se desi pa se recimo 3060 ti u dobrom stanju bude mogao naci za 400e smatracu da se desilo cudo.

Ja bogami ne bih dao više od 300 evra za rudarski 3070, tako da bih ga razmatrao ako bude za te pare, ako ne onda očekujem da nov bude za 500e, jer je sad najjeftiniji 590e, očekujem da će makar na toliko pasti cena do kraja godine.

Voleo bih da se stvari odviju na o aj nacin.
Nekako mislim da ce mala privreda kod nas ipak da nadje neku primenu tim kartama radije nego da ih prodaju jeftino nama gamerima :D

Samo nek napokon propadnu ti prokleti majneri. Znam masu ljudi i uživo koji su umislili da su vrhunski preduzetnici i najpametniji likovi na svetu jer su uložili novac u rigove, mene pravili na budalu kada sam im govorio da ako su već nešto za sada zaradili ne ulažu sve u kupovinu novih rigova.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom