• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Corsair je ovih dana tokom Gamescom-a promovisao isti taj panel, samo u kucistu koje dozvoljava da korisnik sam menja monitor iz flat u curved dizajn. Stize u prodaju pocetkom sledece godine. LG model ce verovatno biti jeftiniji.

Treba sto vise OLED da se gura u monitore mada razvukli su 3440x1440 na velikih 45" dijagonale, to je mozda malo previse. Vise bi odgovaralo 3840x1620.

Slazem se meni je na 38'' sa tom native rezolucijom pixel density savrsen. Pritom zbog vece donje rezolucije (1600p umesto 1440p) sam monitor je vislji pa deluje da je 21:10 aspect a ne 21:9. Neke igre zapravo i detektuju aspect kao 21:10.

Pritom zbog vece donje rezolucije (1600p umesto 1440p) sam monitor je vislji pa deluje da je 21:10 aspect a ne 21:9. Neke igre zapravo i detektuju aspect kao 21:10.
Imas 3440x1600? To je retka reza.

Moram da do kraja godine kupim nesto. Budzet mi je skoro neogranicen ali nisam pametan sta da radim. Volio bih preci na oled ali preko 42 jednostavno ne mogu. Od ultrawide varijanti sam odustao tako da dolazi u obzir 32 ili 42 incha. Ako se iznerviram uzecu Gigabyteov M32U koji izgleda kao neka bang for the buck varijanta.

Moram da do kraja godine kupim nesto. Budzet mi je skoro neogranicen ali nisam pametan sta da radim. Volio bih preci na oled ali preko 42 jednostavno ne mogu. Od ultrawide varijanti sam odustao tako da dolazi u obzir 32 ili 42 incha. Ako se iznerviram uzecu Gigabyteov M32U koji izgleda kao neka bang for the buck varijanta.
Da taj Gigabajtov je i dalje best buy u tom cenovnom rangu. Sto se tice 32'' i oleda mrka kapa za sada osim onog proslogodisnjeg LGovog modela koji i dalje kosta 3999 dolara iz ko zna kog razloga.

Navodno su leakovale cene novih procesora

Ryzen 9 7950X - $799 US
Ryzen 9 7900X - $549 US
Ryzen 7 7700X - $449 US
Ryzen 5 7600X - $299 US

Screenshot.png

Back
Top Bottom