3600 MHz CL16 je sweet spot za taj proc koji pominju u opisima.Pretpostavljam da ovaj i5 12400 ne bi mnogo profitirao od brže memorije.
Pa mozes memaru klokovati svakako... ja razmisljam da spustim moju na CL 16, ili cu dizati MHz do 4000 koliko uspem...Nažalost bolje od ovoga nisam mogao da nađem. Al mislim da nije toliko bitno za i5 12400 jer on radi dobro i kad ne koristi maksimalni power draw. Mislim da su AMD procesori osjetljiviji kada je u pitanju RAM i njegova brzina i da upravo oni više dobijaju sa brzim i dobrim RAM-om.
Plus RT perfomanse na nivou staticke greske.Kad gledaš MSRP, AMD je u ovom slučaju skuplji 10% a sporiji 5% u 4K odn. unutar 1% razlike u 1440p.
Ne gledam MSRP vec samo ono sto je realno i sto mi konkretno znaci, a to je KP ili cene u Madjarskoj...Kad gledaš MSRP, AMD je u ovom slučaju skuplji 10% a sporiji 5% u 4K odn. unutar 1% razlike u 1440p.
Plus RT perfomanse na nivou staticke greske.
Ziva istina moracemo da ubacimo definitivno neki Navi 21 ili 22 u sledeci giveaway cisto malo da popravimo prosekBarem da neko nakon silne diskusije ovog tipa kupi Radeon al' ništa, ostadoše Navi 21 i 22 bez predstavnika na SecretLevel-u.