Omega
PS5 je đubre
Naplate i crveni jednako mnogo ali za manje 'featuresa'.Zapravo cuj pokaze, zna to nvidia i sama, nego voli da naplati...
Naplate i crveni jednako mnogo ali za manje 'featuresa'.Zapravo cuj pokaze, zna to nvidia i sama, nego voli da naplati...
Crveni bi naplatili da su u mogucnosti jbga. Mislim realno svi bi naplatili ali sa ovako malim delom trzista moraju uvek da igraju na good guy ''free'' kartu.Naplate i crveni jednako mnogo ali za manje 'featuresa'.
AMD da besplatno.Ne nego ce da ti daju dzabe da koristis tech, posto R&D i interna testiranja kostaju 19 dinara.
Ne daje AMD nista besplatno, AMD nije u mogucnosti da naplati ista.AMD da besplatno.
Poenta je da ne trebas da placas hardver koji oni kazu da je potreban, a nije potreban.
Takodje pogledaj razliku u cenama izmedju gsync i freesync monitora, ali dobro ti ako volis da placas nesto sto ne treba da se placa, ti izvoli.
Da je normalno vreme odavno bi sve graficke bile ispod MSRP-a sad kada nova generacija samo sto nije stigla...Bacim pogled na mindfactory ponekad, nisam jos video nikada karte za 105-115% od msrp. Tako da me bas zanima odakle vade te cene.
To jest ako ja gledam na graf dobroMozda to ne znaci to sto ja mislim
![]()
Pao je embargo za FSR 2.0
Ne pricamo o cenama grafickih, vec o tehnologijama, gsync je mnogo skuplji od freesync-a, a isto se moze reci za DLSS.Super ih AMD 'smiruje' sa ~18% market share-a, inferiornijim hardverom i jednako bezobraznim cijenama.
To je sića.prave graficke za sony i microsoft
Ko te tjera da koristiš GSync monitor? Freesync radi i na GeForce kartama. Obratno ne. Ista stvar za DLSS i FSR.gsync je mnogo skuplji od freesync-a
Asterigos
Delysium
EVE Online
Farming Simulator 22
Forspoken
Grounded
Microsoft Flight Simulator
NiShuiHan
Perfect World Remake
Swordsman Remake
Unknown 9: Awakening
kako je do mene, ako ne radi na mom monitoru ili grafickoj kako treba?Meni Freesync monitor u kombinaciji sa RTX 3000 radi fantastično, do tebe je i tvog setupa. Inače super 'pritišću' crveni sa ovakvim lineup-om podržanih igara![]()
Razlika u MSRP ceni je bila oko 40 dolara (6800xt vs 3080) pa ti vidi. 40 dolara manje vs funkcionalni RT i DLSS pa ti vidi ko udara po usima sa cenama.I AMD nabija cijene iz generacije u generaciju, to su iskoristili kad god im se pružila prilika, ista su govna. Svi navijaju za AMD dok konkurencija ne izbaci nešto manje-više bolje, onda brzo batale crveni 'tabor'. Svi ekspresno prešli sa Ryzena na Core 12K, i ti ako se ne varam.