Lep dizajn svidja mi se.
![]()
Is Nvidia DLSS about to become obsolete? Here's the proof | Digital Trends
Nvidia DLSS has been the de facto upscaling feature, but recent games show that it has trouble brewing under the surface.www.digitaltrends.com
Vrlo zanimljivo, znači ne treba nam ni DLSS, ni FSR, jer TSR radi na svim karticama, radi u UE 5, ali već može da se isproba u Ghostwire Tokyo, gde su ga ubacili iako je UE 4, i dobili su duplo veći fps, a kvalitet slike kažu isti ko DLSS.
ja sam do sad ima sve amd gpus do 3090 i mogu ti reci da sam odusevljen i prezadovoljan sa nvideom i DLSS.mislim da se necu vracati na amd mada ko zna sta ce buducnost donetiPlus DLSS, plus RT tako da AMD ne hvala, barem u ovoj generaciji.
idi begaj, blower + 10gb verzija. mnogo skupo...Evo gospodin Istvan milsi na vas PC prasinare
![]()
Gigabyte GeForce RTX 3080 TURBO 10G (rev. 2.0) NVIDIA 10 GB - KupujemProdajem
Grafički procesor - Proizvođač čipa: nVidia Grafika: nVidia® GeForce® Model: RTX 3080 Broj unificiranih procesora: 8704 Radni takt: 1.800MHz Memorija Količina memorije: 10GB Tip memorije: GDDR6X Širina memorijske magistrale: 320bit Takt memorije: 19.000MHz Priključci Ukupno Display port...www.kupujemprodajem.com