U principu nije da trazi leba pa da moram odma sutra kupiti nove komponente ....
Bitno mmi je da kada ga sastavim ti kada ga neko sastavi posto ja jedino mogu da sastavim neko kupatilo ...Onda radi posao bar 5 god bez da stucne kao i ova konfiguracija koju vucem iz 2019 ili 20020 nemmam pojma tacno moram videti kada je instaliran windows onda sam kupio i komp,jel se moze videti kada je instaliran trenutni sistem na kompu?
Neko je spomenuo napajanje,mada iskreno posto graficku ne planiram skoro da kupiim mislim da ce ovo
https://www.bcgroup-online.com/napajanja/gigabyte-gp_p550b-550w-napajanje-111023 koje sam prosle godine menjao biti zadoovoljavajuce...
Inace resio sam da grunem ozbiljne pare za komp mozda i do 1000Evrica ali ce malko sacekati upgrade ako vredi po ovome stoje vetar napisao....Kada kazem 1000E mislim zajedno sa grafickom te racunam oko 60 crvenih procesor memorija i maticna i graficka drugih 60?
Verovatno cu preci na pc platformu za igranje jer ne vidim vise poentu konzola (xbox je davno zavrsio sa tim a sony je tesko razocarenje sa predajom svih svojih ipijeva na pc platformi...Plus oba kontrolera rade sa drajverima preko pc,a cak i haptik feedback koji je meni nista posebno isto kao i filmovi o dzems bondu otprilike...Ali eto i to radi tako da ne vidim poentu ps5 konzole pogotovo posle izjave da igre nece moci biti portovane na pc zbog njegovog ssd,a