• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Ako značajno ne unaprede RT/PT performanse bolje da je ni ne izbacuju. Džaba im više VRAM-a kad je 7000 serija po svemu lošija od RTX 40xx modela, koji imaju manju potrošnju, daleko bolje RT/PT performanse, DLSS 3.5, FG, sveeeee. Samo još da se cene malo dovedu u red i toeto.

Kad takođe odavno nisu sposobni da pariraju NV u toj klasi.
Zar nije poenta svih tih prednosti, da ne moraju cene u nikakav red da dovode već da nas mlate po ušima kako god žele

Kod nas je 4080 sad 1300€, 4080S će sigurno biti i skuplji, a neverujem ni da će preko "Mađara" 4080S biti ispod 1300€.
4070 Super je samo 100e skuplji od MSRP-a na KP... tom nekom logikom, ali videcemo kakva ce biti situacija u martu, ja ocekujem da bude za 1100e.

Zar nije poenta svih tih prednosti, da ne moraju cene u nikakav red da dovode već da nas mlate po ušima kako god žele
U poziciji su da cepaju sa cenama, jer su lideri na tržištu po svim parametrima. Svakako nisam mislio na drastične korekcije cena, zato i kažem malo da ih koriguju na niže i ništa više. Ove MSRP cene za US tržište su IMO korektne, ali šta vredi kad mi možemo samo da ih gledamo sa suznim očima. 🥺
4070 Super je samo 100e skuplji od MSRP-a na KP... tom nekom logikom, ali videcemo kakva ce biti situacija u martu, ja ocekujem da bude za 1100e.
Teško, ali ajd' da ne kvarim optimističko raspoloženje. ;)

Te cene su bez uracunatog poreza, tako da svakako u Evropi nesto skuplje, kacio sam vec.

Nemas ti meni sta da kvaris, to ce biti tako, 4080 cena mora ici dole, jer ga niko ziv ne kupuje, videces cenu u martu ;)
Zato su i izbacili Super model po toliko snizenom MSRP-u, to je i bila cela poenta.

Nemas ti meni sta da kvaris, to ce biti tako, 4080 cena mora ici dole, jer ga niko ziv ne kupuje, videces cenu u martu ;)
Zato su i izbacili Super model po toliko snizenom MSRP-u, to je i bila cela poenta.
Ok Krejzi, videćemo kakve će cene biti u martu, nije ni on daleko. Znači kažeš 4080 Super u martu 1100€ kod nas?

U poziciji su da cepaju sa cenama, jer su lideri na tržištu po svim parametrima. Svakako nisam mislio na drastične korekcije cena, zato i kažem malo da ih koriguju na niže i ništa više. Ove MSRP cene za US tržište su IMO korektne, ali šta vredi kad mi možemo samo da ih gledamo sa suznim očima. 🥺

Mogu da lupaju po ušima zato što su korisnici spremni da plate. Da bi zlo pobedilo dovoljno je da dobro ne radi ništa. Dok god igrači svojevoljno skidaju gaće i trte se i kada im niko to ne traži imaćemo tu situaciju. Ali budimo realni, nikada neće biti dsrugačije. Ne samo zato što je to tako među "gejmerima" već zato što je to tako sa ljudima.

Cena nikako nije OK sem u poređenju sa precenjenom konkurencijom.

Ok Krejzi, videćemo kakve će cene biti u martu, nije ni on daleko. Znači kažeš 4080 Super u martu 1100€ kod nas?
Da, definitivno, founders edition i oni osnovni custom modeli koji prate cenu MSRP-a, u martu na KP za 1100e, prilicno sam siguran, zivi bili, pa videli :)

Well, nista ne sprecava da dev implementira FSR3 FG na PS5 ili neko custom FG resenje, samo se jos nije odomacilo. Videcemo da li ce postati prisutnije na konzolama posle dolaska PS5 Pro.

iii eto ga vec po evropskoj MSRP ceni kod nas.
Citam da su neke radnje poceli da ga prodaju i ispod MSRP-a.

Kome nije bitan 4K, nema bolji odnos cene i performansi od ove kartice.

Kinda sam opet over elite 2. Mogao bi ovaj da padne.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Back
Top Bottom