• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Takodje, em previse kokodache, em ne mozes nista da ga razumes kako muljavo pricha ko da mu je kosa u ustima...

Hardware Unboxed, meni ubedljivo najbolji, najbolje rade, razumes ih kad pricaju i imaju dushu, takodje iskreni su.

... i Digital Foundry...

Last edited:
HU isto ne mogu 'svariti' sa još gorim aussie naglascima i 'serijski silovatelj' imidžom. Kvalitetan sadržaj imaju nema šta, samo meni 'vajb' ne odgovara.
Najradije pročitam Techspot ili TechPowerUp recenzije ako me nešto konkretno u vezi performansi zanima.

Meni Hardware Unboxed najviše odgovara kada hoću precizno da vidim performanse nečega što zapravo razmatram da kupim. Nekako dobro spoje to da je ultra detaljno a vrlo razumljivo predstavljeno.

Jedno vreme su baš dobro radili i testove monitora kad sam kupovao.

Sad jbg, nisu nešto likeable ovako da gledam i stvari koje me ne interesuju.

Iako je Linus rekao da neće više pričati o ovome (u onom forum postu), očigledno je sve eskaliralo mnogo više nego što je očekivao. Morali su da snime ovo:

I naravno, svom stilu, uspeli su mnogo grešaka da naprave, tako da ne znam koliko je bilo pametno izbacivati ovako očigledno neiskreno izvinjenje.

A najveći problem koji se dogodio u međuvremenu je to što se javila napokon bivša radnica i napisala jedan twitter thread koji je zaista neverovatan:

Iako navodi primere seksualnog zlostavljanja, oni su odlučili da objave ovaj video izvinjenja u kome između svih ostalih šala ima i "69" forica. Navodi takođe da je morala da se povredi, kako bi išla na operaciju i kako bi dobila slobodan dan... Naravno sve ovo što ona priča je stvarno mnogo esktremno, treba uvek saslušati i drugu stranu, ali polako se pojavljuju i neki drugi anonimni postovi, komentari... Izgleda da LMG uopšte nije fun place da se radi i sada sve izlazi na videlo.

Baš baš loše... Negde u komentarima sam video da su izgubili juče 100k subscribera i 3k na floatplane.

Sem youtube sapunice (pratim Linusa dosta dugo, tako da mi je ovo vrlo zanimljivo šta se sada dešava), ovakve stvari volim jer mislim da može da se nauči nešto.
Pre svega kako se treba ophoditi sa ljudima, recimo na poslu, ako imate neke radnike koji direktno odgovaraju vama, kako reagovati kada se dese loše stvari (a svi znamo da će kad-tad da se dese), kako ljudi percipiraju odsustvo reagovanja a kako lažno izvinjenje, a kako istinito? Kako treba reagovati na kritike, pogotovo na one sa očiglednim dokazima...

Slično je gledanje snimaka (manjih) saobraćajnih nezgoda, kao neki vid edukacije šta može poći po zlu i šta treba, a šta ne treba raditi.

Loži se ljudski mozak na dramu, mislio sam da je to za prost narod rezervisano ali i ja nisam odoleo da odgledam GN video.

Sve u svemu generalno je edukativno da vidiš koliko mismanagementa ima i na zapadu i to i u "kul" firmama i da većina šljakera ima slične probleme svuda. Samo za 10x više para nego u Srbiji. :D

ja ne kapiram vise fascinaciju tim dramama. Realno eto Linus je bio "covek iz naroda" ali bukvalno pokazalo se kad nekome das slavu ili moc u bilo kojoj vecoj organizaciji pa naravno da ce uvek da pobudale i maltretiraju ove ispod sebe. Samo neki bolje to kriju od drugih.
Meni se cini da te fore kao ne bih ih ja nikad tako radio vaze samo za nas sto nismo uspeli u zivotu. 😁

Last edited:
Meni kod Linusa najvise smeta to koliko je grub sa hardverom, uopste nema osecaj, vec samo baca, gura, udara, ispada mu...
Kao i to sto ima malo iritantan glas, sto je cringe i sto nema smisla za humor.

Meni kod Linusa najvise smeta to koliko je grub sa hardverom, uopste nema osecaj, vec samo baca, gura, udara, ispada mu...
Kao i to sto ima malo iritantan glas, sto je cringe i sto nema smisla za humor.
To je zato sto mu se desilo par puta slucajno pa su svi balili i sprdali se sa tim a on je, naravno, odlucio to da iskoristi pa mu je postao svojevrsni stick. Iz aviona se vidi da je usiljeno, skriptovano i klise cak i za njih.

I ne znam sta se palimo, sadrzaj mu je zaglupljujuce zabavan vec dugo, nema tu vrijednosti, previse je ocigledno. Cak smo ga mnogi na emu forumu svojevremeno shareovali i komentarisali. Takodje, znamo kako internet funkcionise. Na kraju ce ispasti da ga niko ne voli i da je zrtvovao bebe zarad slave. Istina je negdje izmedju. Vjerovatno trce za normama i imaju problem sa kontrolom kvaliteta, klasicna americka korporativna svijest.

I kad smo to imali neko izvinjenje za koje je javno mnjenje reklo da je odlicno?

Krajnje je vrijeme da likovi prestanu zgrtati ogroman novac na zaglupljujucem sadrzaju medjutim to se nece desiti, to mnogi kontaju i manje sve se trude, stancaju low effort sadrzaj. LTT, mkbhd, UnboxTherapy i slicni su samo amaterizam zapakovan u visoku produkciju, sareni gubitak vremena ali treba biti realan i ne naskakati na hejt vozic tako lako.

Back
Top Bottom