Ja se sit naigrao u 4k sa 3080.Meni je mnogo veci problem to sto je 4070 skoro neupotrebljiv u 4K, kao i za Path Tracing, tako da cu ja uzeti 4080 ili polovnu 3090.
Meni je mnogo veci problem to sto je 4070 skoro neupotrebljiv u 4K, kao i za Path Tracing, tako da cu ja uzeti 4080 ili polovnu 3090.
Pa da, ali ima i taj faktor 12 vs 24 video rama.
Ako hoćeš future proof, od nove serije mora makar 4080 pošto ima makar 16gb.
Polovan 3090 ima za 580e, a 4070Ti je 830e...
Iskreno ja se ne bih slozio da moze da postoji vise future proof sve je postalo danas je vrh a sutra "krs"kad izadje dls4 na 5000 serijom dlss3 ce biti ko sad dlss 2 jer sve novo sto izlazli bice zahtevnije a naravno starije igre tipa iz ove god i sledece radice top sa dlss3..moje misljenje da 3090 koju i sam imam odlicna kupovina nisam bas za polovne od ne poznatih ali od nekog koga poznajes kako ju je koristio mozes slobodnoVeruj mi da ne zelis te izradjene 3090 koje su kopale non stop i kojima je bog zna ko menjao kineske padove, a verujem da je takvih kartica 90% na KP. Novo je novo, brza, efikasnija kartica, future proof zbog dlss3 i nadolazecih igara..ne bih razmisljao ni tren polovna 3090 vs nova 4070ti
Ako se 4070ti računa u skupe, ja.Jel neko stvarno koristi dlss na skupim kartama i zasto?
Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk
zasto ne bi koristio neko dlss 2 ili 3 kad dobijas free fps a slika/grafika u 4k ili ista ili za nijansu losija a ta nijansa se i ne primeti..mada ovo je bitno za ljude koji imaju monitor sa vise hz od 60 za ljude koji imaju 60hz monitor sa jakim novim grafickama 30 i 40serija njima i ne treba dlss jer lako dostignu 60fps i bez togaJel neko stvarno koristi dlss na skupim kartama i zasto?
Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk