• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Looks good, ovo ce se pojavili u zilion portable uredjaja ove i sledece godine.

Steta sto nema benchmarka za normalniji 15W mod rada. 30W ce spaliti bateriju ma kolika da je.

Laptop zver, mene zanima i ispod 15w perf

Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

ASUS zajebao podesavanja ploca, bice sigurno uskoro novih BIOS-a za sve.

Nije samo Asus zajebao već i AMD i Gigabyte i ASRock i ko zna ko još u tom 'lancu'.
U jednom trenutku neko od njih reče"the whole platform is a mess".

Ko ih jebe kad su pozurili

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

U vezi price par stranica unazad,sa mojim 3080 sam uspeo par igara da pokrenem u 4k/120 i to je stvarno jako jako dobro iskustvo iako su uglavnom 5+ godina stare igre. Fluidnost je neverovatna,cak i kada se poredi sa solid 60.
Ocekujem da ce ljudi biti pametni i da ce postati standard za par godina.
Mada mi je sada problem sve sto radi u 60 a kada vidim 30 mod racunam to kao unplayable.

U vezi price par stranica unazad,sa mojim 3080 sam uspeo par igara da pokrenem u 4k/120 i to je stvarno jako jako dobro iskustvo iako su uglavnom 5+ godina stare igre. Fluidnost je neverovatna,cak i kada se poredi sa solid 60.
Mada mi je sada problem sve sto radi u 60 a kada vidim 30 mod racunam to kao unplayable.

xtPo0Qm.png

Kakva je optimizacija/cene hardvera meni se cini da cemo u buducnosti ponovo biti blizi stabilnom 30fps-u kao cilju nego 120fps.

Standard mogu postati jedino 40Hz>120Hz modovi, teško bilo šta drugo, vidiš da se skoro svi pate da im se igre ne raspadaju u rezolucijama iznad 1440p i 60fps.
Što kaže kolega iznad, 'cap-ovaće' na 30fps kad se ne može optimizovati za bolje i u nekoj (za PC) prevaziđenoj rezoluciji.

Kakva je optimizacija/cene hardvera meni se cini da cemo u buducnosti ponovo biti blizi stabilnom 30fps-u kao cilju nego 120fps.
Ne znam da li si imao priliku da probas novi Dead Space u 30 i u 60 fps modovima. Razlika je toliko velika da skoro kao da nije u pitanju ista igra.
30 fps bi trebalo zakonom zabraniti.

A opet i izmedju 60 i 120 je ogromna razlika, secam se kad sam COD na petici probao u 120hz modu, milina igrati. Igra u 30fps za mene bolje da ni ne postoji nego da igram tako.. ko se seca Metro Exodusa na ps4 i ostalim konzolama XD

1000+ eura graficka bolje ni da ne postoji nego da igram tako......
Fixd' :D
Zezanje na stranu svakom svoje, neka igra ko kako hoce ali meni PC trenutno deluje kao jako losa investicija koliko god nekada conzolne igre delovale jadno. Pogotovo sada u Denuvo eri.

Back
Top Bottom