U vezi price par stranica unazad,sa mojim 3080 sam uspeo par igara da pokrenem u 4k/120 i to je stvarno jako jako dobro iskustvo iako su uglavnom 5+ godina stare igre. Fluidnost je neverovatna,cak i kada se poredi sa solid 60.
Ocekujem da ce ljudi biti pametni i da ce postati standard za par godina.
Mada mi je sada problem sve sto radi u 60 a kada vidim 30 mod racunam to kao unplayable.
Kakva je optimizacija/cene hardvera meni se cini da cemo u buducnosti ponovo biti blizi stabilnom 30fps-u kao cilju nego 120fps.U vezi price par stranica unazad,sa mojim 3080 sam uspeo par igara da pokrenem u 4k/120 i to je stvarno jako jako dobro iskustvo iako su uglavnom 5+ godina stare igre. Fluidnost je neverovatna,cak i kada se poredi sa solid 60.
Ocekujem da ce ljudi biti pametni i da ce postati standard za par godina.
Mada mi je sada problem sve sto radi u 60 a kada vidim 30 mod racunam to kao unplayable.
Standard mogu postati jedino 40Hz>120Hz modovi, teško bilo šta drugo, vidiš da se skoro svi pate da im se igre ne raspadaju u rezolucijama iznad 1440p i 60fps.Ocekujem da ce ljudi biti pametni i da ce postati standard za par godina.
Ne znam da li si imao priliku da probas novi Dead Space u 30 i u 60 fps modovima. Razlika je toliko velika da skoro kao da nije u pitanju ista igra.Kakva je optimizacija/cene hardvera meni se cini da cemo u buducnosti ponovo biti blizi stabilnom 30fps-u kao cilju nego 120fps.
Fixd'1000+ eura graficka bolje ni da ne postoji nego da igram tako......
To mi kazi.Nisam pipnuo pc otkad je stigao deck. Nek 3080 lepo trosi 300w dok apskejluje yt video.
Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk