Takvi ce uglavnom i koristi ovu spravicu xdLik je koristio piratsku verziju igre sa neodgovarajućim certifikatom sa uključenim WiFi-jem (tako kažu na Twitter-u uostalom), šta je mislio da će se dogoditi? To što je konzola bila 'stock' je apsolutno irelevantno.
Takvi ce uglavnom i koristi ovu spravicu xd
Samo za X followere, dva komada po accountu max:
Vrlo moguće da će MIG dump-ovi raditi i na ovome pošto je ista struktura.
Ja na ovo gledam da služi isključivo za offline igranje, znači fw update, reset konzole, airplane mod i rokaj. Nadam se samo da će biti mogućnost neke integracije update-a i dlc-a u base igre.
Flashcart, radi i na svim stock konzolama, ništa se ne treba hakovati. Imaš dugmić na vrhu samog cart-a sa kojim mijenjaš igre.nista meni nije jasno sta je ovo, ali je lepo videti![]()
Nesto i ne vidjam puno dumpova za ovim karticama.Stari dumpovi za hakovane konzole nisu kompatibilni sa ovim flashcart-ovima, moraju se skidati novi.
Neko ko neće da otvara konzolu, traži nekoga ko stručno ugrađuje čipove, i na kraju krajeva ima opciju da plati $25 umjesto $80 da bi igrao većinu najboljih igara?neznam ko bi bio voljan da se petlja sa ovim karticama
Primace samo crypto kao payment option
LOL
Vidi sa @Corvus Corax, meni je odradio v2 i Lite. Jako sam zadovoljan kako je odradio.Razmisljam da ponovo nabavim jedan switch kako bih odigrao Zelda TOTK i Mario Wonder prvenstveno, a kasnije ako hoce klinci da se igraju mozda bih ga i ostavio. Ranije sam imao switch sa xecuter SXOS-om i bio sam zadovoljan. Sad vidim da moze da se hakuje svaki switch ugradnjom cipa. Da li se isplati hakovati po ceni od 60-80 evra koliko sam video po oglasima i da li mozda znate nekoga ko to radi, da kazem pouzdano? Koliko vidim ako se ugradi cip moze da se igra i online kao i igre skinute sa neta. Samo nisam siguran da li mogu da igram on line igre skinute sa neta ili moram da ih imam kupljene?