• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Hacking news,exploits homebrew....

Da, ako je recimo neka igra izašla dok je verzija softvera konzole bila 16.0, neće raditi na starijoj verziji, znači za najnovije igre treba najnovija verzija FW-a.

A kad se radi update FW-a, onda moraš i novu verziju svih softmod fajlova.

Zvanicni FW je 11.0.0. A Atmosphere je 1.4.0.

E sad koliko sam skontao na brzinu prvo moram Atmosphere da update-ujem to moze sa ovim.

E sad da bi to koristio treba to nekako prebaciti na Switch, vidim preko Hekate se moze samo USB kablom povezati sa kompom. Znam da je Hekate na konzoli, al moram jos da vidim snjim da li je onaj AutoRCM ukljucen (ako jeste onda se konzola pri ukljucivanju odmah pali u Hekate right ?). Ako nije moram da nabavim Jig :D

Kada se odradi update Atmosphere onda treba jos zvanicni FW to mora sa ovom metodom ? Ili ima neki nacin na samom Switch-u da je OK ?

Edit:

Anyways, gledam malo i najprostije resenje da ne moram da Jig-ujem, vadim SD karticu etc... Je da update-ujem zvanicni FW na 15.01.

1. Skinem FW fajlove odavde https://darthsternie.net/switch-firmwares/ (kontam da skinem ovu Rebootless verziju jelte posto ne bi da mi se gasi Switch ? :D).
2. Prebacim te fajlove na SD karticu koristeci nxmtp (da li je bitna lokacija FW fajlova na SD kartici ?)
3. Pokrenem Daybreak i instaliram FW.

Da li ovo deluje OK ? Ili propustam nesto.

Kasnije kada nabavim Jig i SD citac cu odraditi update na 16.00 FW i najnoviji Atmosphere.

Last edited by a moderator:
Odavde skidaj CFW fajlove, a sa linka ispod sigpatcheve

@vetar
Ehhh video sam par puta da se pominju ti sigpatchevi sta je to uopste ?

Da li bi ovo sto sam zadnje dodao u post radilo ? Meh zabole me glava od ovoga, odo da igram matore igre sto rade na 11.00 FW :D

@vetar
Ehhh video sam par puta da se pominju ti sigpatchevi sta je to uopste ?

Da li bi ovo sto sam zadnje dodao u post radilo ? Meh zabole me glava od ovoga, odo da igram matore igre sto rade na 11.00 FW :D
Patchevi su kao kljucevi koji ti omogucavaju dekriptovanje pirata, nece to ovaj lik sto radi atmosferu da ubacuje da ne bi imao problema.
Update je prost samo kad jednom odradis.
Najlakse je pokrenes OFW, uradis update najnormalnije. Kad zavrsis iskljucis skroz konzolu.
Na sd kartiti pobrises sve osim switch,nintendo foldera i ako imas neke emulatore romove.... ostalo pobrises i prekopiras samo fajlove nove na sd.
(atmosfera,patchevi, mission control).
Vratis sd karticu, pokrenes RCM mod na konzoli sa jigom, vezes za pc i pokrenes najnoviji payload on ce ti dici hekate izaberes cfw i to je to.

@Ivamark
Pa da kada imas Jig i SD citac onda ide lakse :D
Ja nemam nijedno trenutno, zato sam samo hteo da dignem OFW na 15.01 to bi kao lako trebalo (napisao sam gore kako bi uradio, ne znam da li je OK).

A posle cu sve full odraditi kao sto si ti napisao (sa https://www.sdsetup.com/console?switch ) jedino nisam video download link za te sigpeceve onom gbatemp linku i da li to ide rucno kopiranje/gde ?

@Nikola22
Pa pisao sam gore zasto ;) Nemam trenutno Jig da mogu sve full da odradim, pa sam pisao metodu koju sam planirao direkt na Switch-u da odradim, al posto niko nije potvrdio, cekam jig :D

Anyways da li su ovi pecevi legit ovde ?

Ili da se drzim gbatemp linka sto je vetar kacio.

EDIT

Jbt ovi smajliji em su ruzni dozla boga, em iz nekog razloga ne mozes da kliknes posle njih da nastavis da pises, moras da ih obrises prvo lol

Last edited:
Treba i ja da updateujem moj switch posle dugo vremena pa sam sve zaboravio.
Da li je sa ovog linka ok da se skine sve? Nasao sam na raditu
Jos me zanima sta je u tom AIO delu za download? Nesto kao sve u jednom? Da li je u tom paketu poslednji atmos?

Što se zajebavate s tim, update-ujte OFW, skinite ShallowSea AIO paket na karticu i sve gotovo u roku 10 minuta.

^ Može, mada je dobro znati kako sve funkcioniše i ažurirati na poslednje verzije pojedinačno.

Za ShallowSea treba language pack da bi bio na engleskom?

@ljubomir
Huh ? :D
Kao sto sam pisao gore bio je hakovan Switch cim sam ga uzeo, ako na to mislis, samo je bio 11.00 OFW i 1.4.0 Atmo. Pa mi nisu radile neke novije igre sto sam skinuo.

Prvo sam planirao da se zezam sa update-ima koji ne zahtevaju gasenje konzole, al eto dobio sam jig pre nego sto sam planirao.
Pa sam lepo danas to odradio.

Znači shipovan je u sleep modu i nisi smeo da ga gasiš? :D

Back
Top Bottom