• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Hacking news,exploits homebrew....

Nisam cuo za ovaj @Omega preporuceni ShallowSea ali deluje kul na papiru. Pogotovo ako pouzdano radi to skidanje igara.
Ja licno se drzim stock atmosfere plus sigpatchevi. Radi posao i stabilno je.

ShallowSea ima sve što ti može zatrebati, gomilu aplikacija, sigpatch-eve, podešen tinfoil, i payload. Samo kopiraš na karticu.

Je l' moguće prebaciti aplikacije u glavni meni gde su i igre kako ne bih morao svaki put da ulazim u homebrew sekciju da bih nešto pokrenuo?

I je l' moguće menjati redosled ikonica?

Ne mogu da se prebace aplikacije ali mogu da se instaliraju fordwarderi koji rade na fazonu shorcut-a.
Doduse sa ovim drasticno povecavas sanse za ban ako odes nekad online.

Ako bih stavio veću micro sd karticu da li mogu da prekopiram igre sa stare ili bih morao ispočetka da skidam i prebacujem igre?

Prebacim sve na komp i posle na novu karticu i to je to?

Ne mora ni jig da radi opet?

Naravno da mora, gasiš konzolu, zameniš kartice, boot-uješ ponovo cfw itd

Aha da jbg zaboravio sam da moram da ugasim konzolu prvo. :ROFLMAO:

Ništa onda tu akciju ostavljam za trenutak kada bude trebao i update CFW-a.

Je l' postoji neki razlog zašto igre ne bih trebao da stavljam na internu memoriju?

Awoo installer me svaki put pita to a ja po defaultu stavljam na SD karticu.
Sad je postalo malo tesno pa i tih 32GB interne memorije nije za bacanje.

Čuvaću onda to za neke "zahtevnije" igre.

Mada realno se ne sećam Switch igre da je imala problema sa učitavanjima u smislu da se osete. Pogotovo za nekoga ko je naviknut na PS4 standarde.

Kako mi je najlakše da updateujem CFW na Switchu? Mogu da koristim All in One Switch updater ili mora procedura isto kao kada se instalira CFW?

Ja sam pre koji dan odradio classic varijantu, izvadio microSD iz Menjala, nabacio nov CFW i ponovo boot-ovao Menjalo. DeepSea 4.4.0

Stize mi od nedelje Switch (second time is the charm, valjda :D).

Anyways ima sada fora da se skidaju igre direkt na konzoli kao sto ima za Vitu/3ds ? Kontam da je to taj Tinfoil sto je lik pominjao da ima na konzoli, al koliko vidim treba u toj aplikaciji uneti podatke nekog "free eshop" ? Koji su sada aktuelni ? I preko toga onda idu i DLC/game updates right ?

Bolje da sam uzeo onaj Lite i igrao 2-3 originala, sad kada mi budu dostupne sve igre na jedan klik ima da poskidam jedno 20 samo da probam po 5 min :D

OK ovo sad funkcionise kako sam navikao na Viti/3ds-u, samo sam dodao Pixel shop u Tinfoil i sve lepo skidas direkt na konzoli i super idu brzine 15-20mb/s.

A stavi ti odma update/dlc milina, vec sam nafilovao karticu sa 20+ igara koje cu preci pa mozda tamo do 2030, al bitno da su tu :)

BTW da li ima ikakve potrebe da update-ujem zvanicni FW na konzoli koliko vidim neka 11.0 verzija je valjda ako sam dobro procitao. Sam Tinfoil je najnoviji 16.0 i sve igre za sada rade fino. Butovati u zvanican OS ne planiram ikad, stoga kontam da mogu ostati na ovom FW ?

EDIT

OK izgleda ipak moram da update-ujem nesto, posto neke igre pokazuju samo krug koji se vrti umesto ikone. Ajd sad da vidimo sta i kako :D

Last edited:
Back
Top Bottom