Nisam cuo za ovaj @Omega preporuceni ShallowSea ali deluje kul na papiru. Pogotovo ako pouzdano radi to skidanje igara.
Ja licno se drzim stock atmosfere plus sigpatchevi. Radi posao i stabilno je.
This is a collective thread for homebrew nsp forwader for 12.0.x No2 https://gbatemp.net/threads/homebrew-nsp-forwarder-no-2.579975/ TriPlayer TID: 0x05E9A69418DD0000 /switch/TriPlayer/TriPlayer.nro NSAInstaller TID: 0x0528165BD8760000 /switch/NSAInstaller/NSAInstaller.nro...
gbatemp.net
Doduse sa ovim drasticno povecavas sanse za ban ako odes nekad online.
Scene veteran Zecoxao has shared rumors that a Raspberry rp2040 based Modchip for Nintendo Switch is incoming. With the chip in question available for about $3 on most retailers like AliExpress, this could be...
Stize mi od nedelje Switch (second time is the charm, valjda ).
Anyways ima sada fora da se skidaju igre direkt na konzoli kao sto ima za Vitu/3ds ? Kontam da je to taj Tinfoil sto je lik pominjao da ima na konzoli, al koliko vidim treba u toj aplikaciji uneti podatke nekog "free eshop" ? Koji su sada aktuelni ? I preko toga onda idu i DLC/game updates right ?
Bolje da sam uzeo onaj Lite i igrao 2-3 originala, sad kada mi budu dostupne sve igre na jedan klik ima da poskidam jedno 20 samo da probam po 5 min
OK ovo sad funkcionise kako sam navikao na Viti/3ds-u, samo sam dodao Pixel shop u Tinfoil i sve lepo skidas direkt na konzoli i super idu brzine 15-20mb/s.
A stavi ti odma update/dlc milina, vec sam nafilovao karticu sa 20+ igara koje cu preci pa mozda tamo do 2030, al bitno da su tu
BTW da li ima ikakve potrebe da update-ujem zvanicni FW na konzoli koliko vidim neka 11.0 verzija je valjda ako sam dobro procitao. Sam Tinfoil je najnoviji 16.0 i sve igre za sada rade fino. Butovati u zvanican OS ne planiram ikad, stoga kontam da mogu ostati na ovom FW ?
EDIT
OK izgleda ipak moram da update-ujem nesto, posto neke igre pokazuju samo krug koji se vrti umesto ikone. Ajd sad da vidimo sta i kako
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.