Imam najnoviji atmosphere 0.19.5, najnoviji firmver 12.1.0 i najnovije sigpatch verzije od pre 4 dana. Imam preko 150 igara na mom Switchu i jedina igra koja ne želi da se pokrene je Pinball FX3 od ažuriranja.
Ranije dok sam bila na 10.0.4 firmwareu je igra normalno radila bez ijednog problema sa svim instaliranim DLC-ima i tablama. Sada se pokreće igra, prođe boot screen ali kada počne učitavati naslovni ekran, zamrzava naslovnu sliku uvek na istom mestu. Ubrzo nakon toga se prikaže poruka "couldn't start the software because of unknown error".
Isprobala sam mnoge prethodne verzije igre, ali sve se ponašaju isto na najnovijem atmosphereu, zamrzavaju se na istom mestu, tako da izgleda da definitivno nešto nije u redu sa atmosferom ili sa sigpatchima a ne sa fajlovima same igre.
Takođe sam pokušala da instaliram sa različitim instalacijskim programima Goldleaf i Awoo, čak sam probala i direktno sa SD kartice ali rezultat je uvek isti.
Čudno je, međutim, da ako instaliram samo base game i update bez DLC-ova, to pokreće sasvim u redu, može da se igra osnovna tabla, ali kada započnem s instaliranjem DLC-a, čak i samo jednog od njih, počinje se smrzavati na naslovnom ekranu. Da li neko zna u čemu je problem?
Jel neko imao slična iskustva možda sa nekom drugom igrom?
Imam utisak da će se to popraviti možda nekim budućim sigpatchima ali nisam sigurna da li rizikujem onda da mi neka druga igra ne radi ako instaliram te buduće sigpatchove. Jer sve ostale igre rade, uključujući najnovije naslove Skyward Sword, Mario Golf i ostale, probala sam svaku [emoji51].
Ima li neko savet ili ideju sta da radim?
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk