• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

kada se bojis da kazes da nesto izgleda lose pa kazes da ne izgleda skroz realno...

Još jedna dobra vest, GT 7 će povući driving i sportsmanship rating iz Sporta. Ko je igrao online i imao dobar sportsmanship rating neće morati da se probija kroz carnage sa E i D vozačima :D

Ja sam hteo da probam online u GTS,ali sam onda video da ako ti je US nalog da te onda povezuje na njihove servere, što je baš bezveze. Mada možda i nebi bilo loše probati sa visokim pingom i gledati kako auta nestaju usred krivine i pojavljuju se na drugom kraju staze i slično :D

Isti slučaj kod mene, valjda neće uraditi nešto tako retardirano u sedmici.

To su radili zbog onih rang lista i takmičenja koja su se održavala tokom godine, sumnjam da će nešto da menjaju sad.

Last edited:
Ko je igrao online i imao dobar sportsmanship rating neće morati da se probija kroz carnage sa E i D vozačima :D
Realno gledano kada dodje neka pogodna staza, za par trka se moze lako doci do A i onda je S blizu.

Ja u Sport mod udjem odvozam do S, i onda popizdim kada me neko namerno sjebe par puta a samo ja dobijam penale, i onda ne ulazim mesecima. Kad se vratim statovi mi svi resetovani. :D

S obzirom da u martu izlazi GT 7, rešio sam da jako tryhardujem ovaj poslednji time trial, da se oprostim od Sporta kako dolikuje. I to Group 2 na Spa Francorchamps, odličan combo.

40. na svetu, pretpostavljam da ću ostati u top 100 dok ne završi event.
Optimal je još 2 i po desetinke brži, što bi me verovatno stavilo u top 30, ali toliko da jurim ne mogu, ovo mi je maksimum.

Imam pristup odavno, al GT7 cekam da igram bas na mom nalogu. Lagano bez zurbe. Ko zna, mozda i odlozim kretanje sa igranjem ako stignu naznake da ce GT DD Pro stici u domace radnje ovih dana.

Gledam listu trofeja. Nakon Sporta, ovo će biti sprdnja :D

Uzeo neko da igra već?

Ja bih i krenuo na PS4 ali nisam video da može posle da se odradi upgrade na PS5 verziju što je bezveze, a i save file ne znam da li može da se prebaci preko USB-a.

Back
Top Bottom