Još jedna dobra vest, GT 7 će povući driving i sportsmanship rating iz Sporta. Ko je igrao online i imao dobar sportsmanship rating neće morati da se probija kroz carnage sa E i D vozačima
Polyphony Digital has revealed more information into what player data will transfer from Gran Turismo Sport into Gran Turismo 7, with Sport Mode ratings -- Driver and Sportsmanship Ratings -- moving across to the new title in addition to user-generated liveries and decals. GTPlanet first revealed
Ja sam hteo da probam online u GTS,ali sam onda video da ako ti je US nalog da te onda povezuje na njihove servere, što je baš bezveze. Mada možda i nebi bilo loše probati sa visokim pingom i gledati kako auta nestaju usred krivine i pojavljuju se na drugom kraju staze i slično
Realno gledano kada dodje neka pogodna staza, za par trka se moze lako doci do A i onda je S blizu.
Ja u Sport mod udjem odvozam do S, i onda popizdim kada me neko namerno sjebe par puta a samo ja dobijam penale, i onda ne ulazim mesecima. Kad se vratim statovi mi svi resetovani.
S obzirom da u martu izlazi GT 7, rešio sam da jako tryhardujem ovaj poslednji time trial, da se oprostim od Sporta kako dolikuje. I to Group 2 na Spa Francorchamps, odličan combo.
40. na svetu, pretpostavljam da ću ostati u top 100 dok ne završi event.
Optimal je još 2 i po desetinke brži, što bi me verovatno stavilo u top 30, ali toliko da jurim ne mogu, ovo mi je maksimum.
Imam pristup odavno, al GT7 cekam da igram bas na mom nalogu. Lagano bez zurbe. Ko zna, mozda i odlozim kretanje sa igranjem ako stignu naznake da ce GT DD Pro stici u domace radnje ovih dana.
As copies of Gran Turismo 7 are somewhat unexpectedly now landing in players' postboxes, we're starting to see some pieces of information about the game leaking out into the wild, too. The first of these is, of course, the game's set of PSN Trophy awards, which has been posted on Twitter. Tro
Ja bih i krenuo na PS4 ali nisam video da može posle da se odradi upgrade na PS5 verziju što je bezveze, a i save file ne znam da li može da se prebaci preko USB-a.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.