• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

GT7 je upao u Edge Magazine top10 listu najboljih igara ove godine.

Bas dobar promo video. Ja sam uz ovaj serijal od samog pocetka. 25 godina !
Koliko samo nostalgije i lepih secanja vezanih za GT.

Ja nikad ne bi umeo to da igram al uvek sam voleo da gledam kad neko vozi, ortak je voleo kec baš, samo to i Ace Combat je sevao na PSX. Nema igara bez Gran Turismo

Uvek je bilo neke magije u tom serijalu. Barem za mene. Neceg posebnog u polaganju licenci,muzici,menijima,citanju o automobilima,ucenju staza....
Upalis malo konzolu,izaberes time trial,stazu Suzuka,neku Hondu ili Subaru i izvezes 10-15 krugova sam na stazi.Potpuni Zen.
Secam se kada je izasao GT3,ja igram a drugar dosao da me zove na basket,gleda u tv i govori mi: Hajde gasi TV,ko jos osim tebe gleda auto trke na TVu. 😀

gledam ovaj klip, šteta ako ima staza, a ima koja se pojavljuje u svim GT igrama i krenu od keca ka sedmici na kraju kruga

GT7 stize na launch day PSVR2 [free upgrade svim vlasnicima igre] sa punom podrskom za local i online play. Cela igra! Jedino ce biti blokiran pristup local splitscreen modu.

We’re thrilled that Gran Turismo 7 will be a PS VR2 launch title! Through a free upgrade, for those who have already purchased Gran Turismo 7, players will experience all cars and tracks in VR like never before. GT7 in VR takes full advantage of PS VR2’s next gen features. With eye tracking and foveated rendering, players will experience stunning visual fidelity while racing in any of the 450+ cars. While 2-player splitscreen races are not supported in VR, all other races, including online races, will be available. From the Nürburgring to Tsukuba, tracks can be experienced exactly as they are in real life.
– Kazunori Yamauchi, President of Polyphony Digital

Social screen screengrab:
7d238ec02405e2da47158c79f626bec9e470d18e.jpg

Ovo je cropped view od jednog oka, unutar headseta ce biti veci i FOV i horizontalno i vertikalno [plus social screen ima oboren framerate].

Zanimljivo je sto desna strana TV screenshota ima vidno slabiji kvalitet renderinga [A pillar], FOVEATED RENDERING radi posao! :D TV feed jasno prenosi gde igrac trenutno gleda.

Inace, jel mi se cini ili su totalno uklonili transparentna stakla kod protivnickih automobila? :)

Stiže update za koji dan, donosi nova kola, verovatno neku novu stazu (ili novi layout za postojeću), i naravno VR.

Levo je neki mator F1 auto, verovatno Honda, Citroen ajkula, neki Porsche 911... Ovo u sredini, nemam pojma

Ja stukao 11 miliona na McLaren F1 GTR. Dobar je za vožnju a i solidno zvuči... ali šta znam, valjda sam očekivao više, ali ne znam šta.
Bar mogu da grajndam po Sardiniji za razliku od Toyota GR010, odoše 3 miliona a ne znam šta ću sa autom xD

Mislim da ne vredi te pare, ali jbg, zove se McLaren F1. U toj klasi je retko kompetitivan ako se trkaš online.
Meni je iz tog Legend dealershipa bilo bitno da uzmem ona tri za trofej, Ferrari, Jag i Ford, i to sam brzo uspeo jer su jeftiniji nego u prethodnim igrama. I naravno Mazdu 787B 😄
Još ću da štekam kredite da sačekam kada se pojavi Porsche 917 i to je to, ostalo kako naiđe.

Ja imam tu Toyotu, ali se ne sećam da sam je kupio, mislim da mi se na ruletu posrećilo. Imaš onaj 30min endurance na Road Atalanta koji traži Gr.1 kola, ali teško da sa njom možeš da pobediš, i TS050 i TS030 su bolji za tu trku, a i Porsche 919.

Last edited:
Pa da, baš ga zato i uzeo jer je McLaren F1 :)
787B je milina, kako i za vožnju a i što se zvuka tiče.
Vidiš mogao bih GR010 provozati u toj trci. To sam vozio jednom i bio četvrti sa Hyundai VGT, valja probati popraviti rezultat.
Možda ovaj update donese još neku Gr1 trku.

Opa, update je bas znacajan.

i1w6OoFeC5RboG.jpg

Pored PSVR2 podrske i 5 novih auta dodaju i novu staza [Grand Valley - Highway 1] i voznju protiv Sophy AI-a!

Gran Turismo Sophy is a revolutionary superhuman racing AI racing agent developed in a collaboration between Sony AI, Sony Interactive Entertainment and Polyphony Digital. “Gran Turismo Sophy Race Together” mode gives Gran Turismo players of all levels and abilities the opportunity to go head-to-head against GT Sophy in GT7. The special mode, available as a time-limited in-game event (From Feb 21 to end of March), is a first look at GT Sophy in GT7 and is designed to maximize the fun and excitement of racing against GT Sophy for everyone. Player feedback on this initial special feature will be used to continually improve the GT Sophy Race Together mode feature for future releases.

In GT Sophy Race Together mode, players can race against GT Sophy in a series of four circuits of increasing difficulty, as a Beginner / Intermediate / Expert driver. In each of the four races, the player races against four GT Sophy cars of different performance levels. Players can also challenge GT Sophy in 1VS1 mode, where GT Sophy and the player race one-on-one with identical car configurations and settings, which showcases the superhuman racing skills of GT Sophy. The excitement of GT Sophy Race Together mode is enhanced with GT7’s new emoticon feature, which displays emoticons on the GT Sophy cars throughout the race to react to the in-game action.
edit-

Last edited:
Ovo je baš radikalno promenjeno okruženje staze, ali dobro izgleda. Šteta što je sophy samo za PS5, ali nije neočekivano.

Back
Top Bottom