• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

Evo najzad nove staze [povratnik iz GT6] i jos dosta toga [od cega izdvajam Sophy AI za Nirburgring!]

Dugo sam odlagao kupovinu ove igre. Prvo sam cekao da kupim PS5 pa posle na neki period kada cu imati vise slobodnog vremena. Sada je na najvecem popustu za 30 godisnjicu Playstationa pa nisam zeleo vise da odlazem kupovinu. Ukrao sam igru za samo 30 dolara. PS4 igra je 20 pa ako ima nekoga ko je zainteresovan sada je prava prilika da je kupi.

Nisam se nesto naigrao plafon pola sata sta reci GT ko GT. Vise utisaka kasnije. Ako uspem sebi da organizujem odmor od 20 decembra do 15 januara verovatno ce to biti jedino sto ce se igrati u tom periodu.

Sad imam drugi problem lepo sam se naigrao na PSVR 1. Za dvojku sam rekao dok ne kupim GT7 necu rasmisljati o kupovini. E sad me kopka kako ovo izgleda u VR-u tako da se moze desiti jos jedna kupovina u skorije vreme.

Dugo sam odlagao kupovinu ove igre. Prvo sam cekao da kupim PS5 pa posle na neki period kada cu imati vise slobodnog vremena. Sada je na najvecem popustu za 30 godisnjicu Playstationa pa nisam zeleo vise da odlazem kupovinu. Ukrao sam igru za samo 30 dolara. PS4 igra je 20 pa ako ima nekoga ko je zainteresovan sada je prava prilika da je kupi.

Nisam se nesto naigrao plafon pola sata sta reci GT ko GT. Vise utisaka kasnije. Ako uspem sebi da organizujem odmor od 20 decembra do 15 januara verovatno ce to biti jedino sto ce se igrati u tom periodu.

Sad imam drugi problem lepo sam se naigrao na PSVR 1. Za dvojku sam rekao dok ne kupim GT7 necu rasmisljati o kupovini. E sad me kopka kako ovo izgleda u VR-u tako da se moze desiti jos jedna kupovina u skorije vreme.
Igrao sam u vru na ps5 sa sve volanom gt7 i mogu reci da je pored kayaka i residenta najbolji fill gt 7 u vru :)
Vredi igrati tako samo meni posle sat vremena smeta vr i boli me glava pa zbog toga ni ne mogu niti smem duze u kontinuitetu od toga da igram...

Evo jos malo utisaka. Nisam bas daleko odmakao ali sam odvozao po neku trku sa skoro svim klasama automobila. Sta reci GT ko GT nema skoro nista sto bi me iznenadilo.
Neke trke su preteske i da bi bio prvi treba dosta vezbe i provaliti pravi seting auta sto je veliki plus sto se mene tice. Pogotovo obozavam duze trke gde se mora ici par puta u boks. Voleo bih da je igra u celosti sastavljena od takvih trka. Odluka kakve gume koristiti odrediti da li biti brzi na stazi ili ustedeti vreme na manjem brroju odlazaka u boks. Jos kada se doda smena dana i noci i promenljive vremense prilike. To je po meni srz GT-a i ono sto je izdvaja od slicnih igara.

Takodje jedna od retkih igara gde je zanimljivo juriti duha i postavljati najbolje vreme na stazi. Plus sto postoje adekvatne nagrade za tako nesto. Ima toliko toga za raditi u igri da je mozete igrati mesecima i godinama a da ne dosadi. Igrao sam malo i online. Postavljanje najboljeg vremena na stazi mi ide solidno. Lako udjem u bronzu, sa srebro se malo pomucim ali mi je zlato trenutno pretesko. Bez volana mislim da necu moci mnogo bolje. Trke sa drugim protivnicima su odlicne. Tu uspem povremeno da se docepam podiuma cak i neke pobede. Najvise sam zadovoljan sto sam svako trku zavrsio na boljoj poziciji od one koju sam imao na startu.

Sve u svemu dobio sam ono sto sam ocekivao. Dobro utegnutu igru sa zanimljivim takmicenjima. Naravno igra ima nekih nedostataka ali kada pogledam celokupni paket po meni najbolja trkacka igra danasnjice.

Back
Top Bottom