• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

Napravio sam pauzu pre mesec dana od GT7 kad sam pokupio platinu. Malo sam se sprzio al jedva cekam neku novu stazu najave. Kamo srece neku fantasy is proslih delova kao Cote d'azure.

Mislim da je ovo prvi put da nemamo baš nikakvu predstavu šta bi moglo da bude sledeće. Watkins Glen, Road Atalanta, Grand Valley, layouti za Barselonu i Nurburgring, sve je još u GT Sportu bilo datamineovano. Jedino sam video negde da se pominje Red Rock Valley, ali ne znam koliko je pouzdano, ta staza je bila samo u GT 2.

Uh, skoro sam je igrao u GT2, obožavam tu stazu.

Da pitam ovde GT experte, planiram da odigram jedan deo za PS2 ili PS3, to su Gran Turismo 4, 5 i 6, koji deo da izaberem, a da je sto arkadniji i generalno kako se kotiraju, koja je najbolja...
Ovako gledaju na YT gameplay, 4 i 5 mi se svidjaju, dok mi se 6-ca ne svidja jer mi lici previse na TOCU, a ja ne volim te trke po stazama, volim offroad i rally, ne volim trkanje na takmicarskim stazama na krugove, kao recimo u ovom klipu:

Znaci nema svrhe ni da probam, ok, da znam, mislio sam da su raniji delovi bili nesto arkadniji...

@2CR4ZY Ako si igrao (a i ako nisi) FlatOut i ako ti se svideo obavezno probaj i Wreckfest. Odlična je vožnja, dobar balans između simulacije i arkade, izuzetan damage model vozila i okolnih predmeta pored staze (ograde, bilbordi, gume, itd.) i odlična grafika garantuju super zabavu.

Igrao sam oba dela, fenomenalna igra zaista...

Probacu GT 4 ili 5, nista me ne kosta, pa ako ne udje, nikom nista, tu je Burnout :)

Ako ti se igra odlična arkadna vožnja look no further than Split/Second, a i Blur ne smem da zaboravim. Sedma generacija konzola je imala baš dosta odličnih arkadnih vožnji, sad ih nema ni za prste jedne ruke da se nabroje.

Last edited:
Igrao sam Split/Second, a Blur me nije dovoljno zainteresovao.
Meni MotoStorm deluje do jaja, jedva cekam da ga pocnem...

Ne deluje mi da je Gran Turismo za tebe, ali ako ćeš igrati neki na PS3, igraj GT 6 jer ima sve što ima i 5, ima još više staza i automobila, i lakše ih je uzeti jer neki nisu limitirani na used car dealership. Plus, ima kraća učitavanja i fizika je bolja.

Ne deluje mi da je Gran Turismo za tebe, ali ako ćeš igrati neki na PS3, igraj GT 6 jer ima sve što ima i 5, ima još više staza i automobila, i lakše ih je uzeti jer neki nisu limitirani na used car dealership. Plus, ima kraća učitavanja i fizika je bolja.
Slazem se, probao sam sinoc cetvorku i ne lezi mi, mnogo je vise simulacija nego sto sam mislio, izludjuje me gomila menija i zbunjujuce je kako da pocnem da igram, poceo sam da jurim B licencu, to je kao neki tutorijal, pa videcu kolko ce me drzati, ali ne uzivam bas u voznji, tako da ne verujem da cu je igrati jos dugo...

Tinu ninu stiže u igru 😄

Chevrolet Corvette (C1) ‘58
Maserati MC20 ‘20
Toyota GR Corolla MORIZO Edition ‘22
Toyota Ambulance Himedic ’21

53077133497_c205ec4ebd_h.jpg

I dalje bez nove staze. Ovo je najduži period do sada, mislim da bi morali sledećeg meseca.

Back
Top Bottom