• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC God of War (2018)

ja ne volim hronološki pristup kada igram serijal koji sam propustio, uvek biram po datumu izlaženja jer gledam kako igra napreduje grafički, mehanički i narativno, a GoW igre čak i da se igraju hronološki, nema tu jasnih prelaza između igara sem GoW1 i GoW2
Upravo tako i ja mislim, hvala za konfirmaciju, tako cu.

Poceh da rokam ovo.

Prvih sat vremena su mi bili katastrofa, hteo sam da odustanem, ali posto mi se isto desilo sa Spider-man-om, resih da nastavim.
Posle toga, igra me bas uvukla... sto kazete nije GOW, ali jeste kvalitetna igra.

Borba je dosta drugacija i mora da se nauci, igram na prezadnjem nivou tezine i mora da se koristi sve sto imate na raspolaganju, kao sto vec siguran sam, znate.
Kad klikne borba, em bude lakse, em i igra bude tecnija i zanimljivija.

Ovde su odradili jednu bas zanimljivu stvar, koju ne znam dal sam vidjao u drugim igrama... ovde je zapravo grupa od tipa cetiri protivnika odjednom, teza nego boss-ovi... to je veoma zanimljivo, i zahteva taktiziranje, pozicioniranje i pazljivo igranje... def je u pocetku veoma
overwhelming.

Grafika je prelepa, odlicno radi, nivoi su veoma uski i strogo linearni, dok ne dodjes do nekog racvanja za side content.

Prica i likovi mi se svidjaju, boss borbe su bas zaista pravi holivudski spektakl.

Za divno cudo, citam cak i Codex kad god naletim, a to NIKAD ne radim... ali eto ovde je za divno cudo zapravo bar iole zanimljiv, i kratak... lepo sazet, kratak, a sladak, bas kako treba.

Cekam da nadogradim lika na nacin na koji igram, mada video sam da za razlicite protivnike mora i oruzje da se menja.

Lepo iznenadjenje, za sad ovo mi je najbolja igra iz GOW serijala, mozda zato sto je prilicno drugacija, nesto sto mi vise odgovara...

Last edited:
Back
Top Bottom