Poceh da rokam ovo.
Prvih sat vremena su mi bili katastrofa, hteo sam da odustanem, ali posto mi se isto desilo sa Spider-man-om, resih da nastavim.
Posle toga, igra me bas uvukla... sto kazete nije GOW, ali jeste kvalitetna igra.
Borba je dosta drugacija i mora da se nauci, igram na prezadnjem nivou tezine i mora da se koristi sve sto imate na raspolaganju, kao sto vec siguran sam, znate.
Kad klikne borba, em bude lakse, em i igra bude tecnija i zanimljivija.
Ovde su odradili jednu bas zanimljivu stvar, koju ne znam dal sam vidjao u drugim igrama... ovde je zapravo grupa od tipa cetiri protivnika odjednom, teza nego boss-ovi... to je veoma zanimljivo, i zahteva taktiziranje, pozicioniranje i pazljivo igranje... def je u pocetku veoma
overwhelming.
Grafika je prelepa, odlicno radi, nivoi su veoma uski i strogo linearni, dok ne dodjes do nekog racvanja za side content.
Prica i likovi mi se svidjaju, boss borbe su bas zaista pravi holivudski spektakl.
Za divno cudo, citam cak i Codex kad god naletim, a to NIKAD ne radim... ali eto ovde je za divno cudo zapravo bar iole zanimljiv, i kratak... lepo sazet, kratak, a sladak, bas kako treba.
Cekam da nadogradim lika na nacin na koji igram, mada video sam da za razlicite protivnike mora i oruzje da se menja.
Lepo iznenadjenje, za sad ovo mi je najbolja igra iz GOW serijala, mozda zato sto je prilicno drugacija, nesto sto mi vise odgovara...