• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC God of War (2018)

Fali mi 2 GB VRAMA da pokrenem GoW, sve ostalo je iznad minimuma.

Uspeo sam Forzu Horizon 5 da pokrenem i bilo je igrivo.

Ako je GoW jedina igra koju cu moci da pokrenem ove godine, bicu ok s tim.šŸ˜„
Ne znamo ti konfiguraciju, ali ako imas 2 VRAM ukupno...Najbolja je fora da prodjes sa 720p i da ukljucis FSR (ako si crveni)
edit: mislim da nema FSR sa 2 vram kartice koliko znam :(
Uglavnom ako vozi na 1366 768 sve kul, a da ne ides ispo MEDIUM detalji.,. (to je moj licni minimum bio sa proslim laptopom)
P.S. Ovo igru sam predugo cekao, odolevao da igram na PS, sto manje citao o igri...nijedan VIDEO nisam odgledao. 'Winter is coming' - vreme je! Kad se otkljucava? :)

2GB VRAM-a je bas malo...

g4mjiw.jpg

Jok, probao sam na PS4 kada je izasla igra. Igrao manje od sat vremena i batalio.

Ali odigrace se jednog dana, mada ne u skorijoj buducnosti. (y)

Koji procesor igra zahtijeva za 60 fps? GTX 1080 Ti grafička je i viÅ”e nego dovoljna vidim a je li dovoljan ovaj moj i7 4790 sa 4 jezgra + HT ili treba neki sa 6 jezgara? Nisam uspio da nađem performance testove za slabije procesore.

Ma jok, nije obavezno imati 6 jezgara za ovo. Graficka je bitniji faktor.

A ako pogledas sta su oficijelno stavili:

Minimum: Intel i5-2500k (4 core 3.3 GHz) or AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3.1 GHz)
Recommended: Intel i5-6600k (4 core 3.5 GHz) or AMD Ryzen 5 2400 G (4 core 3.6 GHz)

videces da nema brige za i7 4790... koji je u rangu ovog R5 2400G, ako ne i malo bolji.

Ma jok, nije obavezno imati 6 jezgara za ovo. Graficka je bitniji faktor.

A ako pogledas sta su oficijelno stavili:

Minimum: Intel i5-2500k (4 core 3.3 GHz) or AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3.1 GHz)
Recommended: Intel i5-6600k (4 core 3.5 GHz) or AMD Ryzen 5 2400 G (4 core 3.6 GHz)

videces da nema brige za i7 4790... koji je u rangu ovog R5 2400G, ako ne i malo bolji.
Ne bi trebalo da bude zahtjevna igra ali ja generalno uzimam sa rezervom to Ŕto napiŔu za minimalne i preporučene zahtjeve, naročito kada je procesor u pitanju.
Uzgred, da li igra koristi Denuvo ili neki zajeban sistem zaŔtite?

Ne bi trebalo da bude zahtjevna igra ali ja generalno uzimam sa rezervom to Ŕto napiŔu za minimalne i preporučene zahtjeve, naročito kada je procesor u pitanju.
Uzgred, da li igra koristi Denuvo ili neki zajeban sistem zaŔtite?
Sonijeve igre nemaju/ne koriste Denuvo barem Horizon Zero Dawn i Days Gone nisu, ne bi trebalo ni ovo.

Oooo ima fino da se testira. Ja joŔ nisam ni probao onaj FSR. Da vidimo i to čudo.

Hmm izgleda da postoji release na poznatom ruskom trekeru. Postavio ga je prije 2-3 sata ludi egipatski faraon :D

Back
Top Bottom