• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC God of War (2018)

FROM je radio Darks Souls za PC. Jetpack je radio prebacivanje sa GFWL na Steam.

NVIDIA almost immediately confirmed it will enable its Reflex and DLSS technologies in the game. The latter will enable higher framerates, but only as long as Tensor-enabled GPUs are used, a mandatory requirement for DLSS technology to work.

Luckily for Radeon users though, AMD is also adding its FidelityFX Super Resolution into God of War. This means that not only RDNA and Polaris GPUs will support super-resolution, but any modern GPU that has already been confirmed to support the technology is likely to enable a high framerate as well.

GoW skoro sigurno nema "4K" teksture sto je jedina boljka FSR-a, tako da ce sigurno nece biti gubitka kvaliteta slike [jer se igra renderuje u sub-4K].

Sa ovom mojom 1070 GTX, izgleda da samo ja furam freesync i FSR preko nje :D
Nvidia kartica, ali zeleni su toliko zakljucani, da na nvidia kartici ja moram da koristim samo AMD tehnologije 😅

Sa ovom mojom 1070 GTX, izgleda da samo ja furam freesync i FSR preko nje :D
Freesync preko DisplayPorta?

10xx serija koliko vidim ne podrzava preko HDMI-a, sto meni treba. :-/

Freesync preko DisplayPorta?

10xx serija koliko vidim ne podrzava preko HDMI-a, sto meni treba. :-/
Sto preko HDMI, treba ti za TV?

Da, ja na kompu preko DisplayPorta, samo posto nije native podrska, moram svaki put kad upalim igru, prvo da iskljucim monitor, pa da ga ponovo ukljucim, kako bi freesync proradio, jer ako se to ne uradi, trza slika non-stop.

Sto preko HDMI, treba ti za TV?

Da, ja na kompu preko DisplayPorta, samo posto nije native podrska, moram svaki put kad upalim igru, prvo da iskljucim monitor, pa da ga ponovo ukljucim, kako bi freesync proradio, jer ako se to ne uradi, trza slika non-stop.
Jesi probao da updejtujes driver/firmwire od monitora?

Da, imam zadnje verzije, nece se to promeniti, moj model nije na native - full suport listi.

Da, imam zadnje verzije, nece se to promeniti, moj model nije na native - full suport listi.
Znam imao sam taj monitor do ove godine, taj problem mi se desavao na samom launchu Freesynca za Nvidia karte nakon toga vremenom se dosta smanjio ne secam se da sam ga recimo u zadnjih godinu i po koriscenja resetovao puno.

Elem da se vratimo on topic, ako nekoga zanima preorder za GOW je 34eura na gamivu.

Šta ako bi ti rekao da ćeš imati više opcija u PC Verziji Soni Ekskluzive?

Uzeo bih plavu pilulu i vratio se u vreme pre rudarenja.

dnhj03.jpg

Last edited:
Kraća učitavanja i eventualno podešavanje kamere će dosta poboljšati igru.

Dodali su High i Ultra iznad "Original", videcemo koliko ce izgeldati bolje i da li ce opravdati zahtevnost.

Back
Top Bottom