Kakav chad. Jos je odlican post posto linkuje za druge homebrew projekte za 3DO. Ladno rade na OpenLara portu.Tempest Gets Homebrew Release On 3DO
Tempest, the 1981 arcade game famous for it's colourful vector graphics and which saw memorable ports to some of the more obscure home consoles such as Atari Jaguar as well as NUON - has now unofficially added the 3DO to it's roster of obscure consoles thanks to the homebrew efforts of Retrolovelettwww.retrorgb.com
Neradnici koji sanjaju o velikom bogatstvu koje će steći ne radeći ništa i budale sa puno para. Ima puno i jednih i drugih.ja zaista ne kapiram kako je neko mogao da poveruje u ovu pricu.
Neko da 1.5M za igru zato sto je neradnik, budala ili sanja o bogatstvu? Mozda. Meni se vise cini da je to tax write-off i pokusaj (lose) investicije. Pricam o ovim high-roller dealovima, naravno da ima ovih sa dna bureta koji su zaludni i misle da ce lako dobiti wata 9.5 grading za neki buvljak find. Uzmi nekoga kao Logan Paula npr, kupi igru, odbije od poreza, reklamira da se stvori bubble, kad sve pukne koga briga jer je igra vec zaradila solidan kapital. Kada sve zvekne dole sacekas prasina da se slegne pa ajmo nanovo ili u medjuvremenu nadjes drugi poligon.Neradnici koji sanjaju o velikom bogatstvu koje će steći ne radeći ništa i budale sa puno para. Ima puno i jednih i drugih.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Bili su milostivi sa cijenom:ima da bude 1000 eura.
Takodjesve prije NES-a mi je manje-više neigrivo, sa izuzetkom C64 možda.
sve prije NES-a mi je manje-više neigrivo, sa izuzetkom C64 možda.