• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

General Retro and Emulation tema (Vesti, saveti, kupovina,)

Kakav chad. Jos je odlican post posto linkuje za druge homebrew projekte za 3DO. Ladno rade na OpenLara portu.

ja zaista ne kapiram kako je neko mogao da poveruje u ovu pricu.
Neradnici koji sanjaju o velikom bogatstvu koje će steći ne radeći ništa i budale sa puno para. Ima puno i jednih i drugih.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Neradnici koji sanjaju o velikom bogatstvu koje će steći ne radeći ništa i budale sa puno para. Ima puno i jednih i drugih.

Neko da 1.5M za igru zato sto je neradnik, budala ili sanja o bogatstvu? Mozda. Meni se vise cini da je to tax write-off i pokusaj (lose) investicije. Pricam o ovim high-roller dealovima, naravno da ima ovih sa dna bureta koji su zaludni i misle da ce lako dobiti wata 9.5 grading za neki buvljak find. Uzmi nekoga kao Logan Paula npr, kupi igru, odbije od poreza, reklamira da se stvori bubble, kad sve pukne koga briga jer je igra vec zaradila solidan kapital. Kada sve zvekne dole sacekas prasina da se slegne pa ajmo nanovo ili u medjuvremenu nadjes drugi poligon.

Kada sam napisao ovo gore nisam još uvek pogledao klip tako da nisam mislio na te ekstremne primere iz klipa. U svakom slučaju cene nisu odjednom došle do tih astronomskih, pored očiglednih mahinacija tih aukcijskih kuća i agencija koje su igrama procenjivale rejting i cene (koje su možda i lažirale ove početne prodaje u preko stotina hiljada dolara u klipu da bi i tako veštačko maksimalno podigli cene na tržištu), malo po malo su pre ovih astronomskih cena cenu dizali obični ljudi koji su krenuli da profesionalno prepoprodaju stare igre, uključujući i ove naše predatore na KupujemProdajem, Limundo i Kupindo.

Simpaticno kao stvar za imati ali ne bih igrao verovatno osim da probam par puta, previše mi je zastarelo

mogu se ponekad malo zezati sa Pitfall 2 ili Solaris ali to mi je limit što se tiče te konzole.

Back
Top Bottom