• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

General Retro and Emulation tema (Vesti, saveti, kupovina,)

Samo vidi koji je model, onaj stari sa asimetričnim oblikom nije podržan, samo oni što ih je pravio SDMC. Najbolja emu mašina za najmanje para.

Last edited:
Koji emulator moze pokrene matore igre tipa NFS3 al da moze da apgrejduje grafiku a ne da samo nativno pokrene? Davno sam koristio EmuParadise al kao sto rekoh, to je samo nativno a vidim dosta ljud na YT furaju te stare igre sa modernim rezolucijama itd.

Ako misliš na PlayStation 1, DuckStation ti je trenutno najbolji emulator za njega i tu možeš pokretati igre u modernim rezolucijama i pokretati razne shadere koji mogu dosta da ulepšaju grafiku. Ako misliš za PC, NFS3 za njega po defaultu mnogo lepše izgleda od verzije za PlayStarion a za moderne rezolucije, efekte, teksture,... se pretpostavljam koriste fan made patch-evi.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nisam to video,ali na osnovu cene 5x moglo se naslititi.

Naisao sam na ove crt shader presete za retroarch i mogu reci da sam odusevljen.
U kombinaciji sa nekim cycle accurate emulatorom. Ja sam se zezao sa swanstation, koji je fork duckstation-a.
Upscale na 5x (1080p), overhead od makar jednog frejma, downsampling..i shader koji vam odgovara.

Znam da nema ovde mnogo fanova softverske emulacije kao ni emulacije uopste, ali da pokusamo.
Za swanstation/upscaled i overhead treba malo jaci procesor.

Ne vidim Batman Arkham Asylum (2009ta kraj avgusta).

Majko moja kad se setim kad se pojavila ta igra, uopšte se nisam nadao da ću odigrati takvo remek delo. Još uvek se sećam trenutka kada Joker kao baci neki gas ili šta već i onda ceo ekran ima neke gličeve, deluje kao da nešto nije u redu sa grafičkom karticom, ili u moj slučaju sa konzolom :D A svi se sećamo kakvih problema je imao x360 u to vreme i kako su crkavali :D Moram da priznam, iscimao sam se tad kao nikad u životu za neki deo hardvera :D

Ne vidim Batman Arkham Asylum (2009ta kraj avgusta).

Majko moja kad se setim kad se pojavila ta igra, uopšte se nisam nadao da ću odigrati takvo remek delo.
Secam se online apatije oko te igre [smatrana je jos jednom u nizu nebitnih comic book igara], mada ja sam je bas bio podrzavao. Ali kada je izasla, i ja sam se iznenadio koliko je dobro ispala.

Hocemo li u ovoj generaciji dobiti saturn,ps2 i n64 emulaciju konacno?
Jos je rano ali na psp-u se vec vidi poboljsanje.

Back
Top Bottom