Kod nas u beceju je bio kadilak,primal rage ,punisher,bomberman,buble boble,mortal kombat3,top hunter a jedno vreme je bio i aero fighters 3.Brutalno izgleda, baš sam voleo keca da pržim posle treninga u srednjoj(vaterpolo)
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Djes ba.Bok ekipa, htio bih u bliskoj budućnosti nabaviti Famicom i Super Famicom (baš japanske verzije) pa me zanimaju savjeti, što, kako, gdje, koliko bi po vama bila OK cijena, na što treba paziti i sl. Što se Famicoma tiče nekako mi se najbolji čini onaj Famicom AV, a za Super bi bilo poželjno da bude 1Chip varijanta ako se ne varam?
RGB modifikacije i takve stvari me zasad ne zanimaju, ali može biti plus ako je neka varijanta konzole pogodnija za to.
Dolphin (Wii i Gamecube).Koji Wii emulator vazi za najbolji, planiram da odigram Excite Truck i njegov nastavak Excitebots: Trick Racing, znam da je Cemu emulator odlican, ali koliko vidim on je samo za Wii U...
Dolphin (Wii i Gamecube).
@Xelios26 Tnx! I mislio sam ebay ili J4U (već sam od njih naručivao igara). Onda se neću zamarati s 1Chip verzijom.
A za adaptere znam da ne šalju, jer njihova mreža radi na 100V i 60Hz, to ne bi radilo na našoj mreži
E da, to sam isto vidio. Ma ide prvo AV onda, a za Super vidim malo po ebay-u kasnije.Power Supply for Nintendo Famicom AV
Regulated power supply for Nintendo Famicom AV design to replace the original AC adapter (HVC-002). 2m/6ft cable. Don't deteriorate video or audio. EU, US, UK or AU plug. Overload and Short-Circuit Protection. CE certified and FCC regulated. 1 year warranty. Don't need to use a step-down...en.retrogamesupply.com
Ko kaze da su arcades ili kako bismo mi rekli 'fliperi' umrli?
Zive u Japanu.