• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

General Retro and Emulation tema (Vesti, saveti, kupovina,)

Ja sam ga igrao na Amigi 1200, doduše nisam ga igrao puno kao što sam recimo Mortal Kombat II ili Street Fighter 2

Nisam neki fanatik za fajtere ali meni je Primal Rage iskreno uvijek bio teški krš.

Brutalno izgleda, baš sam voleo keca da pržim posle treninga u srednjoj(vaterpolo)

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Kod nas u beceju je bio kadilak,primal rage ,punisher,bomberman,buble boble,mortal kombat3,top hunter a jedno vreme je bio i aero fighters 3.
U sportskom centru sam igrao to kod nas je bilo to u sklopu sportskog omladinskog centra a bio je i t2 sa sve pistoljima,out run i oni segini helikopteri zaboravih kako se zove igra to je bilo sa drugacijim stikovima kao mitraljez za t2,helikopter sa onim jojstikom i outrun pravi kabinet za voznju :)
znam da su dolazili neki likovi sto su trenirali tj igrali protiv nasih vaterpolo(stariji tada) iz zrenjanina u becej samo da bi igrali te arkade kod nas posle utakmice :D
to mi je neki pajser rekao kako nije ni usao u bazen samo je doputovao da odigra te helikoptere navodno u celom zr nije bio taj arcade koliko sam razumeo...
Bilo je jos arkada u bc kod igralista u goranskom parku na odmaralistu,tamo je bio snow brothers ona dva sneska i betmen arkade i jos jedna ali pojma nemam tamo sam jednom igrao samo...

Bok ekipa, htio bih u bliskoj budućnosti nabaviti Famicom i Super Famicom (baš japanske verzije) pa me zanimaju savjeti, što, kako, gdje, koliko bi po vama bila OK cijena, na što treba paziti i sl. Što se Famicoma tiče nekako mi se najbolji čini onaj Famicom AV, a za Super bi bilo poželjno da bude 1Chip varijanta ako se ne varam?

RGB modifikacije i takve stvari me zasad ne zanimaju, ali može biti plus ako je neka varijanta konzole pogodnija za to.

Koji Wii emulator vazi za najbolji, planiram da odigram Excite Truck i njegov nastavak Excitebots: Trick Racing, znam da je Cemu emulator odlican, ali koliko vidim on je samo za Wii U...

Bok ekipa, htio bih u bliskoj budućnosti nabaviti Famicom i Super Famicom (baš japanske verzije) pa me zanimaju savjeti, što, kako, gdje, koliko bi po vama bila OK cijena, na što treba paziti i sl. Što se Famicoma tiče nekako mi se najbolji čini onaj Famicom AV, a za Super bi bilo poželjno da bude 1Chip varijanta ako se ne varam?

RGB modifikacije i takve stvari me zasad ne zanimaju, ali može biti plus ako je neka varijanta konzole pogodnija za to.
Djes ba.
Famicom, ebay, najbolja opcija. Ja sam narucio Av modovan famicom vec za oko 50 dolara iz Japana.

Ako trazis AV famicom ona j4u.
U oba slucaja sam se snalazis za strujni adapter. Mozes da koristis evropski adapter za Mega Drive 1, ali mora da bude MD1.

Japanci ne salju ni baterije ni punjace.
Super famicom isto imas na linku koji sam ti dao. Sa srecom sa 1chip varijantom.
Kad sam gledao j4u po serijskim brojevima, nisam mogao da nadjem ni jedan koji bi mogao da bude priblizno 1chip snes.

Ovde su ti informacije kao i lista sa serijskim brojevima.

Hope I helped.

Koji Wii emulator vazi za najbolji, planiram da odigram Excite Truck i njegov nastavak Excitebots: Trick Racing, znam da je Cemu emulator odlican, ali koliko vidim on je samo za Wii U...
Dolphin (Wii i Gamecube).

@Xelios26 Tnx! I mislio sam ebay ili J4U (već sam od njih naručivao igara). Onda se neću zamarati s 1Chip verzijom.
A za adaptere znam da ne šalju, jer njihova mreža radi na 100V i 60Hz, to ne bi radilo na našoj mreži :D

Last edited:
Dolphin (Wii i Gamecube).

@Xelios26 Tnx! I mislio sam ebay ili J4U (već sam od njih naručivao igara). Onda se neću zamarati s 1Chip verzijom.
A za adaptere znam da ne šalju, jer njihova mreža radi na 100V i 60Hz, to ne bi radilo na našoj mreži :D

E da, to sam isto vidio. Ma ide prvo AV onda, a za Super vidim malo po ebay-u kasnije. :D

Ko kaze da su arcades ili kako bismo mi rekli 'fliperi' umrli?

Zive u Japanu. :D

Ko kaze da su arcades ili kako bismo mi rekli 'fliperi' umrli?

Zive u Japanu. :D

Ima ih vala koliko hoćeš. 😀 ja sam tu bas ovih dana, neki dan sam bio malo do electric city, bas je ludilo.

Attachments

• IMG_1528.jpeg
    IMG_1528.jpeg
    305 KB · Views: 20
  • IMG_1529.jpeg
    IMG_1529.jpeg
    172.6 KB · Views: 20
  • IMG_1536.jpeg
    IMG_1536.jpeg
    262.7 KB · Views: 20
  • IMG_1535.jpeg
    IMG_1535.jpeg
    287.9 KB · Views: 21
  • IMG_1534.jpeg
    IMG_1534.jpeg
    273.4 KB · Views: 21
  • IMG_1553.jpeg
    IMG_1553.jpeg
    220.1 KB · Views: 21
  • IMG_1556.jpeg
    IMG_1556.jpeg
    273.6 KB · Views: 20
  • IMG_1558.jpeg
    IMG_1558.jpeg
    215.2 KB · Views: 18
  • IMG_1560.jpeg
    IMG_1560.jpeg
    197 KB · Views: 18
  • 004.jpeg
    004.jpeg
    229.6 KB · Views: 18
  • 001.jpeg
    001.jpeg
    269.6 KB · Views: 18
  • 002.jpeg
    002.jpeg
    266.3 KB · Views: 18
  • IMG_1539.jpeg
    IMG_1539.jpeg
    231.4 KB · Views: 19
Gledali su samo dostupnost igara koje su U PRODAJI.

Sa toliko starih konzola, cudim se da su uopste uspeli da nadju 13% igara koje se i dalje mogu kupiti. :D

Back
Top Bottom