https://raw.githubusercontent.com/xlenore/ps2-covers/main/covers/default/${serial}.jpg
Imam kuci neispravan crt koji su moji kupili kada su vec lcd bili aktuelni pa znam da je tech wise bio poprilicno dobar. U pitanju je neki LG 82cm 100hz flat panel, znam da ima sve zive prikljucke za tu generaciju, S video i komponentni i rgb scart itd... Ne znam da li vredi to nositi na neki servis, nemam pojma sta je crklo samo se nije palio jedan dan
Ima ortak neki ps2 slim pa reko da zakacimo to za malo retro pes akcije
Sto kaze spajdi koliko znam ti 100hz su ocajni za retro gaming. Nadji neki koji podrzava 50hz i 60hz. Treba ti samo da ima rgb scart (sve ostalo je bonus) i vozi.Imam kuci neispravan crt koji su moji kupili kada su vec lcd bili aktuelni pa znam da je tech wise bio poprilicno dobar. U pitanju je neki LG 82cm 100hz flat panel, znam da ima sve zive prikljucke za tu generaciju, S video i komponentni i rgb scart itd... Ne znam da li vredi to nositi na neki servis, nemam pojma sta je crklo samo se nije palio jedan dan
Ima ortak neki ps2 slim pa reko da zakacimo to za malo retro pes akcije
Tnx, nista gledacu kada uleti neki u Subotici sto lici na nesto, ponuda je nikakva A jedino bi licno uzimao tako nesto.
Mada ja mislim da imam u garazi i neki Samsung Plano 63cm taj znam da ima rgb scart jer sam gulio ps2/xbox na njemu samo tako
Koji je tacno model LG-a?Tnx, nista gledacu kada uleti neki u Subotici sto lici na nesto, ponuda je nikakva A jedino bi licno uzimao tako nesto.
Mada ja mislim da imam u garazi i neki Samsung Plano 63cm taj znam da ima rgb scart jer sam gulio ps2/xbox na njemu samo tako
Ne treba ti ništa bolje ako nećeše već da se prsiš za neki dobar "broadcasting monitor". Plus, preoštar monitor ubija magiju CRT pixelarta. Nao neko ko je kažio PS2 na Daweoo CRT monitor sa komponentnim ulazom mogu da ti kažem da počne ozbiljno da naginje ka izgledu koji dobijamo sa današnjih monitora preko emulatora.Tnx, nista gledacu kada uleti neki u Subotici sto lici na nesto, ponuda je nikakva A jedino bi licno uzimao tako nesto.