JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Jel neko tražio Veliko Stopalo
Jer ne radi. Kad nešto ne radi u igri gasim odmah nema pokušavanja, uvek sam tako jbg.ne znam šta je to svima bilo komplikovano
Da, sve bez guide. Grafiti, fotke i skoljke. Jedna me je cimala poprilicno, sto se nalazi skroz na moru negde u pizdi materini fazon.Svaka cast ako si nasao sve collectibles bez vodica, ja se secam da sam uspeo grafite nekako sam ali nema sanse ostale pogotovo slike ili one podvodne.
Nisam video edit. Ne znam kad si igrao, ali taj lift je patchovan nedugo nakon launch-a igre, tako da nisi trebao da kuliraš. Mislim da je meni trebalo 2 ili 3 pokušaja.Makar kad nisam platio igru a ovo sam piratski na pc tad...da sam kupio original na ps2 verovatno bi se akao mada rekoh na drugoj temi iskulirao sam i lift u ascension. Ne volim da prelazim polupane stvari.
Pa igrao sam relativno brzo nakon izlaska neki lik ga samnom menjao za AC3.Nisam video edit. Ne znam kad si igrao, ali taj lift je patchovan nedugo nakon launch-a igre, tako da nisi trebao da kuliraš. Mislim da je meni trebalo 2 ili 3 pokušaja.