• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Uh, koliko živaca mi je pojela škola letenja u San Andreasu. Tad kad sam je završio to veče sam imao noćne more kako pokušavam i ne uspevam da pređem :ROFLMAO:
I opet posle nisam mogao da pređem onu misiju gde sa jednim avionom treba da uletiš u drugi i batalio igru. Sećam se beše april 2007e.

U Vice City kod one misije kad sa aviončićem treba da se bombarduju Kubanci sećam se da sam ja upravljao, a komšija pucao (ili obrnuto) pa nekako prešli.

Sva sreća pa u četvorci gotovo da nije bilo letenja, a u petici na kontroleru je bilo laganica.

Ne znam zašto, ali meni San Andreas nije nikada nešto posebno legao. Mislim, dobra igra, prešao sam ga, ali ga nikada nisam voleo kao Vice City. GTA 3 sam sve skupa igrao sat vremena, tako da bi mi to dobro došlo.

Što se tiče kontrola za letenje, ne znam da li zato što sam još bio relativno klinac i nisam znao za bolje, pa sam imao živaca za to, ali su meni na kraju bile ok. Leva ruka na wasd, desna na numeričku, sve logično mapirano, ne znam šta je to svima bilo komplikovano.

Anyway, nadam se da će igre imati originalnu muziku. Znam da je bilo nešto da su im istekle licence pa su morali da update-uju igre na elektronskim prodavnicama i izbacuju muziku.

ne znam šta je to svima bilo komplikovano
Jer ne radi. Kad nešto ne radi u igri gasim odmah nema pokušavanja, uvek sam tako jbg.

Makar kad nisam platio igru a ovo sam piratski na pc tad...da sam kupio original na ps2 verovatno bi se akao mada rekoh na drugoj temi iskulirao sam i lift u ascension. Ne volim da prelazim polupane stvari.

Zadnje što se sećam isto Jakuza 5 valjda, krenula neka deonica kao ideš u lov pa inventar, neke ajteme prebacujem kukuu gasi briši.

U odnosu na ostale stvari u igri ne radi. Verujem da je izvodljivo ne bi prešli toliki ljudi. Ako se tebi svidelo to letenje to je drugo.

Svaka cast ako si nasao sve collectibles bez vodica, ja se secam da sam uspeo grafite nekako sam ali nema sanse ostale pogotovo slike ili one podvodne.
Da, sve bez guide. Grafiti, fotke i skoljke. Jedna me je cimala poprilicno, sto se nalazi skroz na moru negde u pizdi materini fazon. :D

Fora je sto sam jednom zavrsio igru i bila je 99.7% ili tako nesto, neki bag je postojao oko tih questova i procenta, pa sam onda igrao jos jednom za 100% :D

Ja se uopste ne secam bilo kakvih problema sa kontrolama i sto je ta misija toliko problem ljudima.

Makar kad nisam platio igru a ovo sam piratski na pc tad...da sam kupio original na ps2 verovatno bi se akao mada rekoh na drugoj temi iskulirao sam i lift u ascension. Ne volim da prelazim polupane stvari.
Nisam video edit. Ne znam kad si igrao, ali taj lift je patchovan nedugo nakon launch-a igre, tako da nisi trebao da kuliraš. Mislim da je meni trebalo 2 ili 3 pokušaja.

Ni ja se ne secam da sam imao ikakvih problema sa tim helikopterima. Ni u Vice City ni u San Andreasu.

Secam se da je u VC bila malo teza misija u odnosu na ostale, ali nista specijalno.

Nisam video edit. Ne znam kad si igrao, ali taj lift je patchovan nedugo nakon launch-a igre, tako da nisi trebao da kuliraš. Mislim da je meni trebalo 2 ili 3 pokušaja.
Pa igrao sam relativno brzo nakon izlaska neki lik ga samnom menjao za AC3.

Top možda odigram onda nekad, ako me pukne da nabavim ps3, moj je mrtav

Bila je ta problematicna misija sa rc helikopterom u vice city na nekom gradilistu, i one trening misije letenja u sam andreasu, ali tu je problem bila kontrolna sema, secam se da me je izvukao iz toga neki stari a4tech mis sto je imao programabilnu dugmad, probao sam na tastaturi nije islo i nekako mi dune da namestim kontrole na mis, odmah sam progledao.

Igrao sam na PS2, ne sećam se jednog trenutka u igri da su mi kontrole bile problem.

Moje prelazenje VC nije proslo dalje od gradilista u pocetku, SA sam 2005 pokusao da prelazim vise puta da bih konacno u tome uspeo novembra i evo zasto. Prvi put kad sam ispizdeo pa stao je bas bilo zbog skole aviona, to su ipak bile traume iz Vice Cityja i veoma kratak fitilj za taj period ali i brz oporavak i spremnost da se pokusa ponovo. Drugi put prosao par nedelja kasnije i ne mogu da se setim sta sam uradio pa mi se nesto u igri sjebalo pa sve iz pocetka. Ono sto je najbitnije prosao sam skolu aviona i skinuo sam sebi pritisak.

Ne znam zasto sam neki trainer instalirao na preporuku druga, uglavnom ishod toga bio je da Madd Dogg uvek ranije skoci sa kazina, pa ni ne stignem da ga pokupim. I od toga sam besomucno puta pokusavao u nadi da ce doci do promene kad ono mucak. Nema teorije, pa sam jos jednom krenuo igru iz pocetka.

Poenta je da kada sam prvi put probio led sve je islo lakse(WASD+numpad), pa sam istu tehniku skoro godinu dana kasnije primenio na Vice City, ali mi je ipak bilo malo teze za upravljanje i mogao sam u teoriji vise da iskidam zivce. Bitno je da sam stekao neku rutinu. Cekao sam pravi trenutak kada sam mislio da ja to mogu i zato sam VC ostavio za kasnije, slicnu stvar sam primenjivao/primenjujem za druge igre. Pre nego sto sam konacno presao SA, pravio sam pauzu od nekoliko dana jer sam isao na ekskurziju. I to bas u trenutku kada sam se vratio u Los Santos. Mislio sam da necu da predjem SA u 2005.

Ima i do broja godina kada sam pokusavao da prelazim te misije i na moju srecu nisam cekao toliko dugo da pokapiram. Od GTA III sam imao napade besa da mi je cale jedno vreme zabranio da igram GTA. :LOL:

GTA 3 sam igrao par misija i sve je bilo top ali mi je previše arhaično bilo posle San Andreasa koji sam stao negde kod Aviona. Nije samo Avion tu u pitanju svaki GTA mi je predugačak i uvek me pred kraj više boli uvo, dosadi mi. Vice City nikad nisam igrao, svestan sam popularnosti jer su mi gurali slušalice u uši da slušam pesme iz igre. Igrao sam Diablo 2 sry.

Možda redom isprelazim sve remastere pošto nemam Next Generation System.

Ne znam jel kačen ovaj zadnji gejmplej, kako lepo

EDGE u novom broju pokriva igru pa se setio da vidim šta je zadnje pokazano...

pYlm32b.jpg

Veoma rado cu da odigram C2 ponovo na PC-u kad ugrabim novi hardver.

Back
Top Bottom