• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Đubre, već sam kačio negde na forumu. Nemaju muda da budu i dalje polu crtać igra sa neozbiljnom pričom već mora sve da se revidira i bude realistično i dosadno do zla boga.

Ja nisam nikad odigrao nijedan Saints Row ne znam zasto nesto mi je uvek bilo odbojno. Koji vazi za ''najbolji'' u celom serijalu?

The Third, odmah pređi u ludilo. Dvojka je solidna jer kombinuje ozbiljnost prvog dela i polako se tu pomalja ružna glava ironije i humora. Ali je grafički slabija i ne baš toliko privlačna za igranje. Mada su mi likovi i bossovi bili bolji u dvojci, u trojci je sve na nekom ADHD sranju. Ne možeš da predahneš.

Ajd okacicu ovde posto je mutliplatform igra u pitanju. Meni je neverovatno da posedujes tolike timove i IP-ove i umesto da ulijes lovu da napravis neku eksluzivu/ozivis neki stari IP za sebe, ti pljunes 100 miliona dolara na time limited eksluzivu kao sto je Rise of Tomb Raider lol.

Nije niko znao kad je izlazila igra da će biti timed ako se dobro sećam. Takodje bila je čak i na prethodnom Xbox ludilo...

U svakom slucaju 100 miliona za timed exluzivitet je ludilo. Pravite jebene igre!!!
Bio je baš HOT taj novi Tomb Raider, tada je to delovalo verovatno kao preiskusan potez uložili su.

Sećam se par ortaka je negodovalo kad su objavili na E3 beše?

Nije se znalo par dana, posle je na osnovu njihovih izjava bilo provaljeno da je timed.

Bole MS pip to je njima ko 100 dolara :D jedva cekam next TR
Nista ne dobijaju timing eksluzivama, broj ljudi koji je kupio Xbox One da bi igrao Tomb Raider xyz dana pre ostalih je verovatno na nivou statisticke greske. :D
On the other hand 100mil dolara upumpanih u neki novi projekat je mnogo bolja varijanta i za nas i za njih.

Back
Top Bottom