treći, taman je remaster free na epicu sad, a odradili su ga baš dobro.Ja nisam nikad odigrao nijedan Saints Row ne znam zasto nesto mi je uvek bilo odbojno. Koji vazi za ''najbolji'' u celom serijalu?
U svakom slucaju 100 miliona za timed exluzivitet je ludilo. Pravite jebene igre!!!Nije niko znao kad je izlazila igra da će biti timed ak ose dobro sećam. Takodje bila je čak i na prethodnom Xbox ako se ne varam ludilo...
Bio je baš HOT taj novi Tomb Raider, tada je to delovalo verovatno kao preiskusan potez uložili su.U svakom slucaju 100 miliona za timed exluzivitet je ludilo. Pravite jebene igre!!!
Yup E3 2014-te.Bio je baš HOT taj novi Tomb Raider, tada je to delovalo verovatno kao preiskusan potez uložili su.
Sećam se par ortaka je negodovalo kad su objavili na E3 beše?
Bole MS pip to je njima ko 100 dolaraU svakom slucaju 100 miliona za timed exluzivitet je ludilo. Pravite jebene igre!!!![]()
Nista ne dobijaju timing eksluzivama, broj ljudi koji je kupio Xbox One da bi igrao Tomb Raider xyz dana pre ostalih je verovatno na nivou statisticke greske.Bole MS pip to je njima ko 100 dolarajedva cekam next TR