• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ja imam druga od 48 godina, gleda filmove svaki dan, ali engleski nema pojma...
Ni meni to nije jasno, ja sam naucio engleski pre nego sto sam i poceo da ga imam u osnovnoj skoli, samo gledas filmove i legne samo od sebe... a jos i ako igras igre, tek tu se nauci... e sad ovaj moj drug ne igra uopste igre, ali cudi me za Chodija da nije naucio samo igrajuci, bez i da se trudi...

Pricamo o Srbiji i gejmingu od 90ih naovamo,ne mozes mi reci da je pisao opise igara,igrao igre u kojima je prica vazan faktor a ne samo Crash-a.
U tom kontekstu sam pisao,i jos uvek stojim iza toga sto sam napisao da mi je neverovatno da covek ne zna engleski.
Slazhem se ja s tobom. Ne mogu zamisliti da neko igra MGS ili Silent Hill 2 a da ne zna engleski. Ajde oni gejmeri koji piche samo PES/FIFA, to mogu razumeti :D

Ortak peglao u srednjoj Cezar 3 sabijao, nije znao šta je camera na engleskom bkv a ne nešto drugo. Snalaze se odlično

Sto se potencijalnih velikih 2K Games igara tice, postoje 2 velika kandidata:

- Ken Levine [now @ Ghost Story Games] odavno radi na eksperimentalnoj AAA [open world] igri za 2K koja ce moci dinamicno da pravi story elemente. To je holy grail u game developmentu odavno [Shadow of Mordor je bio fin prvi korak ka tome], videcemo sta ce Ken uspeti da napravi.

- Novosnovani 2K tim Cloud Chamber odavno radi na novoj BIoshock igri.

Ken Levin je sjajan developer/game direktor samo je mnogo tezak covek za saradnju srecno ljudima u njegovoj okolini :D

Da da izložio se bio na Mordor jako i ja se tad ponadao da će neko taj sistem da digne na viši nivo al još ništa

Bolje igraj Cyberpunk, jesi master rasa ili nisi

Bolje igraj Cyberpunk, jesi master rasa ili nisi
Te zahtevne igre su mi na cekanju dok ne nadogradim komp, sto se nece desiti u skorije vreme.
Odmor mi se uskoro zavrsava, igram Wasteland 3, a kad pocne posao, nema vise vremena za igranje :(

Back
Top Bottom