• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Nema veze sa prva dva Disciples naslova, otkako su Rusi otkupili franšizu, šteta što je tako brzo potonula, umesto da pluta kao svi Heroes of Might and Magic naslovi. Ima tu prostora za nadogradnju...

Ovo je sjajno ako je istina.

Meni će ovo biti super da odigram trojku koju sam propustio kada je izašla a nemoguće je danas igrati original, previše je arhaično.

Ako izdaju odjednom sve bice to obicni portovi sa androida ili tako nesto....sto je bilo arhaicno bice i sada.

Meni je trojka omiljena iz te ps2 ere upravo zato sto je najjednostavnija, voleo bi da urade puni remake za njega.

Ovo je sjajno ako je istina.

Meni će ovo biti super da odigram trojku koju sam propustio kada je izašla a nemoguće je danas igrati original, previše je arhaično.

Upravo tako. Ja sam igrao San Anderas skoro preko BC podrske. I presao sigurno 2/3 igre. Ali stigao sam na delu gde treba da pucam neke helikoptere sa nekog brda. Ciljanje je uzasno i batalio sam...Tako da nikada nisam odigrao SA do kraja

Svaka cast ako si nasao sve collectibles bez vodica, ja se secam da sam uspeo grafite nekako sam ali nema sanse ostale pogotovo slike ili one podvodne.

Back
Top Bottom