• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Moraš Next Generation, OBLIGATORNO JE
Trebalo bi da sam pomalo gledao nesto davno kao klinac, mozda bas Next Generation ili nesto jos starije, ko ce ga znati. Generalno nije mi privlacno bilo, niti ostalo upecatljivo, sad kada vracam kroz maglu film unazad. Pa ni danas kada naidjem na trailere za nove/stare materijale. Verovatno mi svet nije dovoljno zanimljiv.

Ovi novi filmovi sa Chris Pine-om su mi ok i nista vise.

@Revan Bas se zakopavas. :) Onaj gif nije iz Star Treka.

E, opet jbg. Umesto "onaj gif nije iz Star Treka" si mogao da napises odakle je. :D

Naravno, ali mislim da bi ti sad bilo zanimljivije. Next Generation 3. i 4. sezona neki vrh tv ponude 90ih

Igra bas ima potencijala da bude iznenadjenje.

@Chodex mozhda nadjesh neshto zanimljivo ovde https://srbifikatori.rs/

Сајт „Србификатори” је осмишљен као платформа за преводе видео-игара на српски језик, како званичне тако и незваничне.

Сајт „Србификатори” је осмишљен као платформа за преводе видео-игара на српски језик, како званичне тако и незваничне.

Pa Gilespi, kako da ja ovo implemetiram u igru, narocito sada kada nisam PC gejming korisnik?

Pa Gilespi, kako da ja ovo implemetiram u igru, narocito sada kada nisam PC gejming korisnik?
Na zhalost ne mozhesh na konzolama, ako se ne varam, ali nije da ima mnogo igara na tom sajtu. Mozhda jednog dana bude vishe, ali bitje potreban PC. No, kada zavrshe sa Witcher 3, plus ako ga nisi preshao, mogao bi da uzhivash u toj odlichnoj igri.

Na zhalost ne mozhesh na konzolama, ako se ne varam, ali nije da ima mnogo igara na tom sajtu. Mozhda jednog dana bude vishe, ali bitje potreban PC. No, kada zavrshe sa Witcher 3, plus ako ga nisi preshao, mogao bi da uzhivash u toj odlichnoj igri.

Odgovoricu ti kada smislim valjan odgovor. Hvala na razumevanju 😙

Mislim da mu se vise isplati da konacno nauci engleski, nego da se ovako zlopati nadalje...

Odgovoricu ti kada smislim valjan odgovor. Hvala na razumevanju 😙
Ja se ponekad stvarno pitam kako ti uopste kroz meni nadjes sta ti treba ili pratis slike???
Ne znati engleski u 21om veku a sebe nazivati gaymerom je apsurdno,cak i kao zajebancija je tuzno.

Mislim da mu se vise isplati da konacno nauci engleski, nego da se ovako zlopati nadalje...
Slazhem se, ali mislim da znam Chodija, pa kapiram da tje pre da se pati nego da polako uchi engleski.

Ne znati engleski u 21om veku a sebe nazivati gaymerom je apsurdno,cak i kao zajebancija je tuzno.

Bio neko ili ne bio gaymer, mislim da je uvek lepo i korisno znati neki drugi jezik. Ne mora chak ni engleski da bude, uveren sam da ima more igara na nemachkom.

Bio neko ili ne bio gaymer, mislim da je uvek lepo i korisno znati neki drugi jezik. Ne mora chak ni engleski da bude, uveren sam da ima more igara na nemachkom.
Pricamo o Srbiji i gejmingu od 90ih naovamo,ne mozes mi reci da je pisao opise igara,igrao igre u kojima je prica vazan faktor a ne samo Crash-a.
U tom kontekstu sam pisao,i jos uvek stojim iza toga sto sam napisao da mi je neverovatno da covek ne zna engleski.

Back
Top Bottom