• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Nemoj tako. Quest 2/3 je najbolji izbor za novajlije, standalone sa dosta dobrim built-in store-om, a moze da se nakaci na PC i zicano i bezicno.

Ima koriscenih Quest2 na oglasima, pa ubodi neki dobar deal.

Nova FF14 ekspanzija upravo najavljena. Prva velika prica je gotova, igraci se sele u novi svet.

aveMl7Y.jpg

Also

Bilo je samo pitanje dana kada ce neko adaptirati zivot Yasuke-a

Yasuke bio u Oda klanu, ova Nindzica bi taman mogla biti iz Kouga klana. Scenario koji podseca na Ninja Scroll se sam pise. :D

[emoji3061][emoji2960] ps4 zadaje udarac kad niko ne ocekuje. Kakav bre PS5 Pro, idemo nazaad ;)
Jebote koji matrix, ovako nesto je bilo nezamislivo na prethodnim generacijama. Zamislite veliku third party igru koja je 2017.izasla na ps3, npr. Neir Automata, Nioh ili Pray. Ovo je najlosija generacija konzola do sada.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Kakav je zajeb bio kupovina petice, ono, žešći fail. Još sam bio kupio kućište (NR200P, koje sam kasnije prodao) za komp koji sam hteo da sklapam, ali sam odustao od te ideje jer su tada (u ovo vreme prošle godine) graficke još bile (pre)skupe i keš koji je trebao da ode za komponente, otišao je na kupovinu PS5. Prodao sam i PS4, a da sam znao da će ovakva situacija biti to ni u ludilu ne bih uradio. Ostavio bih četvorku za igre koje sam za njega nabavio, a sve nove naslove bih igrao na kompu. Ali ipak se nisam zajeb’o do kraja pa kupio i XSX, već je keš ovoga puta otišao gde treba - u PC. Slava mu!
PS5 Pro evo ti🖕.

Kakav je zajeb bio kupovina petice, ono, žešći fail. Još sam bio kupio kućište (NR200P, koje sam kasnije prodao) za komp koji sam hteo da sklapam, ali sam odustao od te ideje jer su tada (u ovo vreme prošle godine) graficke još bile (pre)skupe i keš koji je trebao da ode za komponente, otišao je na kupovinu PS5. Prodao sam i PS4, a da sam znao da će ovakva situacija biti to ni u ludilu ne bih uradio. Ostavio bih četvorku za igre koje sam za njega nabavio, a sve nove naslove bih igrao na kompu. Ali ipak se nisam zajeb’o do kraja pa kupio i XSX, već je keš ovoga puta otišao gde treba - u PC. Slava mu!
PS5 Pro evo ti🖕.
Nije da sam nesto pratio, ali deluje mi da je ovo najgora generacija konzole u istoriji... mislim da nikad nije bilo manje igara da se igra, mislim cistokrvnih bas za tu konzolu, ne crossgen...

Nije da sam nesto pratio, ali deluje mi da je ovo najgora generacija konzole u istoriji... mislim da nikad nije bilo manje igara da se igra, mislim cistokrvnih bas za tu konzolu, ne crossgen...
Pa dasta.. po meni zlatno doba je bilo sa PS3, tu ne da je bilo igara, exluziva, nastavaka, svega..svake godine po 5-6 udarnih igara... Ovo sad kuknjava, dugo traje izrada igara bla bla.. i onda dobijemo Ragnarok koji je 90% kao i GOW iz 2018 samo prosiren a cekalo se koliko, 5 god.. Sony vise nema ni jedan krsten njihov FPS, kako su od Killzone-a digli ruke

PS5 Pro evo ti🖕.

Eh koliko sam ja imao losih kupovina (zadnja eno zvrji u cosku pokrivena krpom da je ne gledam :D). Ovo tvoje nije za neku kuknjavu :)
Svakako ti je najbolje da prodas ps5 dok jos vredi isto koliko si ga i platio i problem resen.

Kad razmislis, najbolje ce biti kad konzole vise fizicki ne budu postojale i kad se lepo predje na streaming...
Nema sta da se zezas oko excluziva, koja igra je na kojoj platformi, dal ces imati dovoljno jaku masinu da je pokrenes... lepo Sony i M$ prave igre, izbacuju sve zajedno na striming, ti placas mesecnu pretplatu i ne beri brigu, bukvalno nikakvih problema nemas, ko sa filmovima...
Tako da je to definitivno buducnost, samo da se jos smanji lag i pojacha kvalitet prikaza.

i tako se Sony i M$ lepo koncetrisu na igre, a ne na konzolu, pa ko pravi bolje igre, taj ce vise i zaraditi i to je to...

Takodje kad pogledas koliko para trosis na PC i na nadogradnje, nove delove, kad bude striming, neces vise morati da ulazes u PC i totalno se isplati da placas tipa 10 evra mesecno za igre (i vise), jer si za nadogradnju ipak vise trosio kad se izracuna... tipa dao si 600e za graficku, 200 za procesor itd da ne nabrajam, pa sve to podeljeno na 4, 5 godina koliko ti to traje, pre nego sto moras da zamenis, striming ispadne jeftiniji i manja glovobolja i zezancija i takodje developeri onda tacno znaju za koju masinu prave igru, a ne ovako kako je sad saroliko, pa bude i bolja optimizacija.

Last edited:
Rekao sam davnih dana da ce ovo biti najlosija generacija u istoriji. Jos gledam ps5 se prodao u 40 miliona jedinica. Veliki broj ljudi se zajbao ali sa ps6 ocekujem strahovit pad i veliki fail.

Back
Top Bottom