• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Evo imam najsveziji primer. Kupio sam 14.jula bratancu za 9.rodjendan XSS. Ne samo to vec sam mu stavio moj nalog (brdo owned games i GPU) na home. Znaci ima izbor od prerst igara, ali ne lezi vraze-preko xbox appa vidim da on samo igra Fortnite (isto ono sto igra na ps4). Ali slag na tortu je bilo pitanje: "Striko, kad ces da mi kupis ps5?" Rekoh, nema sanse, za sta? Da bi opet igrao Fortnite?

Uveren sam da bismo i mi pilali sve te igre, pogotovo GTA V, da je postojalo kada smo bili klinci.
Bili bismo i gori :D

Mislim da smo na dobrom tragu kada kazemo da nismo ciljna grupa. Mozda su kompanije to davno shvatile, ne cima im se i ovo su samo trzaji gaminga kakvog mi znamo. Nismo metuzalemi ali dovoljno smo stari da smo neki prelazni oblik sada :D

Evo imam najsveziji primer. Kupio sam 14.jula bratancu za 9.rodjendan XSS. Ne samo to vec sam mu stavio moj nalog (brdo owned games i GPU) na home. Znaci ima izbor od prerst igara, ali ne lezi vraze-preko xbox appa vidim da on samo igra Fortnite (isto ono sto igra na ps4). Ali slag na tortu je bilo pitanje: "Striko, kad ces da mi kupis ps5?" Rekoh, nema sanse, za sta? Da bi opet igrao Fortnite?
Ja dok sam igrao Combat Arms nekih 5 godina, nisam znao da bilo sta drugo postoji... internet igre su teska zaraza, plus taj socijalni aspekt, tako da je tesko vratiti se posle na single player igre, gde je dinamika mnogo sporija i nema socijalnog aspekta...

Reci mu, kad izađe pro.

Prvi deo sam igrao kao besan, bilo je veoma zabavno, plus se igra konstantno razvijala. Jedino mislim da je bila predugachka. Taman kada sam pomislio da tje uskoro kraj, LOLNE - evo ti josh tona stvari da odradish.
Pored toga mi je bila super.

Ahahaha, kako Rockstar kvalitetno troluje. Sve one glasine o remaster/remake-u za PC i nextgen konzole, sve se na kraju svelo na ovo:

ptIeRSY.png

Straight port za Switch i PS4. :D :D

Prvi deo sam igrao kao besan, bilo je veoma zabavno, plus se igra konstantno razvijala. Jedino mislim da je bila predugachka. Taman kada sam pomislio da tje uskoro kraj, LOLNE - evo ti josh tona stvari da odradish.
Pored toga mi je bila super.

Da, slažem se. Nisam je završio upravo zbog toga. Plus jer je postala malo repetitivna u tim prelazima. Sve isto uradi, samo drukčije da izgleda i više košta. Ali sem toga super zabavno. A humor - koliko god bio bro humor - mi je legao. Nadam se da će nastavak biti dinamičniji. Po trejleru sudeći postoje šanse za to.

Nema PC porta RDR-a, wtf. Mora da planiraju da izbace remaster, nema drugog objašnjenja.

Nema PC porta RDR-a, wtf. Mora da planiraju da izbace remaster, nema drugog objašnjenja.
Drugo objasnjenje je da ih boli tuki za PC a i ovi portovi su straight forward sa ps3/x360 .. nece Rockstar prstom mrdnuti, mozemo samo da mastamo o remasteru i grafici kao u RDR2 ;)

Nema zurbe, RDR ce uvek naci publiku kada se odluce za remaster.

Sada jedino ostaje da vidimo kako ce se PS4 verzija ponasati kada se pokrene na PS5. Ako ostane 30fps lock tek onda ce masa da popizdi. :D

Jos jedan promasaj

Back
Top Bottom