• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Koristio sam njihov launcher samo dok je bila ona fora da se za jeftino uzme mesec dana, pa sam igrao AC: Odiseja. Nakon toga nisam ni razmishljao o ubi govnarima.

Stim da svako otvara nov google nalog za svaku glupost, ja sigurno imam jedno 20 gmail naloga :D Cudi me da ranije nisu krenuli da ciste :)

Ubi su smecari definitivno, ako imas barem 1 igru kupljenu nikada ne bi smeli da ti deaktiviraju nalog.

Ne znam, ja sam imao period da se godinama nisam ulogovao, a da mi ništa nisu slali. Verovatno je skorije krenula čistka.

image.png

Malo su okasnili, vec moze da se predje preko emulatora...
Nema svako jak komp, a i ono, dobre emulirane performanse za 60fps igranje smo dobili tek relativno nedavno.

Verovatno ima, ali je blasphemy odigrati to van VR-a.

Ja strpljivo cekam da naidje hadset koji ce odjednom pokriti i PS5 i PC.

Inace fun fact, onaj lik koji portuje PSVR2 na PC kaze da ce njegtova procedura takodje omoguciti i emulaciju bilo kog headseta na PS5 konzoli. PS5 nece znati da komunicira sa ne-standardnim headsetom.

Verovatno ima, ali je blasphemy odigrati to van VR-a.

Ja strpljivo cekam da naidje hadset koji ce odjednom pokriti i PS5 i PC.

Inace fun fact, onaj lik koji portuje PSVR2 na PC kaze da ce njegtova procedura takodje omoguciti i emulaciju bilo kog headseta na PS5 konzoli. PS5 nece znati da komunicira sa ne-standardnim headsetom.
Ma znam sve to,ali sansa da cu imati VR u zivotu je 0.01% ;) :D

Back
Top Bottom