• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Bem ti zivot kakvi su bolidi ovi iz EA, kao gameplay trailer, a ono samo 0.2 sekunde gameplay-a...

Bem ti zivot kakvi su bolidi ovi iz EA, kao gameplay trailer, a ono samo 0.2 sekunde gameplay-a...

Gameplay kao kada bi napravio trailer sa GT7 ali samo replay mod i kazes eto tako izgleda igra dok igrate :D Nego el se meni to cini il u jednom trenutku ulece kao zamena zenska u muski tim lol? Stvarno su dosadni vise sa ovim jednakostima. Mada mozda gresim, mozda je TRANS, da se slucajno pogresno ne izrazim.

• Like
Reactions: Ace
pametni. kad neće pyramid i sony, ima ko hoće. jedva čekam

Za skoro mesec dana pokusaj obaranja steam concurrent player rekorda za Opposing Force [koji je bezobrazno mali].

Napalio si me da igram Opposing Force ponovo. Definitivno je igra loshe ostarila. Previshe uzhasnog platforminga, crouch jump je tuga, pentranje i silazhenje niz lestve je zlochin protiv chovechnosti, nula pointera gde da idem (da se ne setjam kolko-tolko igre, morao bih walkthrough).
No, barem je napucavanje kul.

Kao sto rekoh na discordu, rockstar nam sprema igru decenije za koju necu zaliti 200€ ako treba. Ja se danas odusevljvam RDR2 koji je za koplje iznad svih danasnjih igara, a sta tek reci za ovo sto nam spremaju genijalci iz R*? GTA 6 ce pomeriti granice i opet postaviti visoko lestvicu do 2034. Kad ce vise official trailer? [emoji7]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Prica se da je iz Rockstara otislo puno kvalitetnih ljudi i ne bih se kladio da ce ovo biti bolje od RDR 2

Kad god vidim Stronghold keca, zelim da igram Stronghold keca, ovaj remaster ce biti dobar izgovor

Back
Top Bottom