Sad sam bacio pogled, ne znam kakav je prevod i kvalitet izrade stripova jer ne kupujem nasa izdanja Americkih stripova, ali mogu da preporucuim neke odavde.
Spider-Man Life Story - Spajdermen Zivotna Prica - Chip Zdarsky je odradio sjajan posao , Spajdermenova prica u 6 brojeva , svaki broj jedna decenija u kome Peter Parker zapravo stari. Ima nekih momenata koji mi se nisu svideli ali generalno je super strip. Art ume da bude hit or miss , deluje kao da je Mark Bagley malo zurio u crtanju da bi zavrsio na vreme.
Spider Island - Ostrvo pauka. - Ovo je zabavna prica , nista mindblowing ali je cool mozda vrhunac Den Slotovog runa dok je pisao Spajdermena.
Marvel 1602 -
Neil Gaiman-ova elsewolrd prica, sta bi bilo kad bi Marvel karakteri ziveli u godini iz naslova. Fun.
Marvels - Cudesni - Prica kroz oci fotografa koji posmatra dolazak heroja u svet i njihov uticija koji su oni doneli. Alex Ross je crtac , definitivno preporuka
Old Man Logan - Starac Logan - Film Logan je manje vise baziran na ovome , ali u sustini osim sto je Logan starac , nema nekih slicnosti.
Daredevil Born Again - Derdevil: Ponovo rođen - Klasicna Daredevil prica , ovo je fantastican strip , u sustini bilo koji Daredavil strip koji nude je dobar.
TASM Kraven's Last Hunt - Krejvenov poslednji lov - Isto klasik , jedna od boljih Spajdermenovih prica.
U sustini ovo je sve extra, ima vidim dosta Deadpool stripova, neka sam ispratio neke ne . Ne mogu da se setim tacno sta je sta. Takodje ima dosta Xmen stripova ali isto kao i sa Deadpoolom davno sam sve to citao pa se i slabo secam da bi preporucio.