• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gejming "novinarstvo" i ostatak scene

Ne znam ko je video nikovo javno obracanje. Nemam realan konflikt sa njim osim sto mi je zao foruma ali podseca me jako na Maddoxa i njegov downfall.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Ne znam ko je video nikovo javno obracanje. Nemam realan konflikt sa njim osim sto mi je zao foruma ali podseca me jako na Maddoxa i njegov downfall.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Video sam neko je poslao na discordu malopre.

Nemam ja nikakav konflikt sa njim takodje , kao i vecina ljudi sa ovog foruma, ne mogu sada da odgovoram na svaku recenicu iz njegovog obracanja jer to ne vodi nigde. Hocu sledece da kazem da Secret Level forum/zajednica za koju on misli da je njegov hateclub lol, nema apsolutno nikakve veze sa hakovanjem sajta ili slanjem emailova IGNu ili kome vec, ako je neko zaista toliko dokon i debilan da radi takve stvari ja niti iko drugi to ne moze da spreci, a kamoli da sazna ko je to uopste uradio. Ako on zeli da sazna ko je to uradio verovatno ima neko ko moze da mu pomogne u tome da otkrije pocinioca ( ne razumem se u cyber security itd). To mu se isto desilo prosle godine valjda kada su neki clanovi foruma dobili ban zbog nekih emailova poslatih IGN-u, trebao je tada da istrazi to do kraja.

Sada bi zamolio iskreno sve clanove foruma da se vise ne spominje bivsi forum niti vlasnik istog u bilo kakvom kontekstu jer poslednje sto nam treba na public forumu je nekakva drama i prepucavanja/prenosenje poruka itd da ne ulazimo sada u detalje.

Sa ovim postom stavljam tacku na ovu temu i nastavljamo sa ovim topicom dalje.

Ne dirajte mi Kuzmu, prvu liniju odbrane PC scene u Srbiji, da nije njega bili bi smo u totalnom mraku!

zajebavam se

Ja nista od toga nisam citao, samo sf, imam negde gomilu brojeva kuci ali sam i to davno prestao da uzimam. Ne znam dal su zivi oni?

On je nas najpoznatiji gejming novinar, zar ne?
Ne znam da li da se smejem ili placem :).
Sk je imao sjajnu redakciju ali su naravno svi napustili vremenom tako da ono jbga... Meni je licno SK bio cool 90ih godina kada sam bio klinac i kada mi je to bio jedini izvor informacija.

Koliko sam ja upućen, SK redakcija je ista tipa 20 godina. Bukvalno.

Imaju klince koji sa vremena na vreme napišu nešto, ali njih 5-6 koji su bili tu od davnina su i dalje tu.

Ako cemo realno, kuzma zna znanje sto se tice pc igara, kad se pogledaju njegovi tekstovi bez usiljenog humora i master race tapsanja po sopstvenom ramenu, to mu ne moze niko osporiti

Da, biće teška... ali sa srećnim krajem. Jedino što do tog srećnog kraja ima JAKO puno :rolleyes:
Postaje bolje kad upozna lika u igraonici koji je dosao da prebaci igre na psp i pokaze mu final fantasy na prenosnoj konzoli😁i ubedi ga da kupi istu:)

Koliko sam ja upućen, SK redakcija je ista tipa 20 godina. Bukvalno.

Imaju klince koji sa vremena na vreme napišu nešto, ali njih 5-6 koji su bili tu od davnina su i dalje tu.

Onda moja greska istripovao sam posto uglavnom ne kupujem casopis vec nekih 15ak godina sigurno ponekad prelistam kod nekog pa mi se cini da Kuzma uglavnom pise sve sto valja a ostali dobijaju ostatke :D

Ako cemo iskreno Kuzma je prilicno uticao na moj gejming ukus, i u dobrom i u losem. Mislim da je njegova ljubav prema RPGovima ono sto je i mene navelo da zaigram dosta RPG klasika, jos je i najbolji drug iz srednje bio fan Kuzme i RPGova pa jos napravili pozitivnu povratnu spregu. U to vreme mi je cak i njegova kolumna bila zabavna i smesna, i negde smo nesvesno emulirali njegov stil kasapljenja srpskoh jezika :D Srecom posle skontas koliko je lik bio ogranicen.

Sto se tice SK vs SF i ostali meni je SK uvek imao neku dozu ozbiljnosti, sto zbog samog dizajna casopisa sto zbog toga sto su pokrivali i druge teme. Hrvatski casopisi su izgledali dosta kvalitetno, al su bili i dosta skuplji, mislim da sam samo par puta uze tipa Bug ili kako su se zvalil.

Gamefun/Gamer po novom, pocevsi od 01.2021 ima dodatno poskupljenje i sada je 250din. kod nas u MKD skocio sa 50den na 100den.
Nadam se da su bar pojacali broj stranica ako nista vise.

Iskreno mi zao sta Hrvatski REBOOT nema distribuciju ka vamo. Cini mi se nema ga ni u Srbiji trazio sam ga par puta po trafikama a rade ga isti ljudi koji su svojevremeno radili na PC PLAY, HACKER, PSX, BUG, VIDI znaci kvalitet na nivou.

SK je kult, toliko dugo postoji... od 98me sam kupio svaki broj(ne čuvam ih) i glavni mi je pratilac kada idem u klonju :D

kuzma ps5 motorboater je uticao dosta na to da bude trash contenta u gaming delu foruma, ali kako odrastam, počeo sam da obrćem i druge listove i može da se nađe dosta kvalitetnih tekstova :)

Back
Top Bottom