...naglo prelazimo na eSports. Erdoganu ne verujem ništa!Ja cu voditi emisiju nisam se sisao jedno pola godine licim na Dejana Andjusa svi gosti su dobrodosli pricacemo o svemu samo ne o igrama.

...naglo prelazimo na eSports. Erdoganu ne verujem ništa!Ja cu voditi emisiju nisam se sisao jedno pola godine licim na Dejana Andjusa svi gosti su dobrodosli pricacemo o svemu samo ne o igrama.
evo javno doniram moje rantove sa discorda, dajte waltzu da procitaOću nešto što se automatski skine u plejer i što ću da slušam recimo jednom sedmično dok igram Hammerwatch.
Ozbiljno, ima toliko tema koje niko ne pokriva.
Ne znam ko je video nikovo javno obracanje. Nemam realan konflikt sa njim osim sto mi je zao foruma ali podseca me jako na Maddoxa i njegov downfall.
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Svet Kompjutera je i dalje sranje :3

Sk je imao sjajnu redakciju ali su naravno svi napustili vremenom tako da ono jbga... Meni je licno SK bio cool 90ih godina kada sam bio klinac i kada mi je to bio jedini izvor informacija.On je nas najpoznatiji gejming novinar, zar ne?
Ne znam da li da se smejem ili placem.
Postaje bolje kad upozna lika u igraonici koji je dosao da prebaci igre na psp i pokaze mu final fantasy na prenosnoj konzoliDa, biće teška... ali sa srećnim krajem. Jedino što do tog srećnog kraja ima JAKO puno![]()
i ubedi ga da kupi istu
Koliko sam ja upućen, SK redakcija je ista tipa 20 godina. Bukvalno.
Imaju klince koji sa vremena na vreme napišu nešto, ali njih 5-6 koji su bili tu od davnina su i dalje tu.

Srecom posle skontas koliko je lik bio ogranicen.