• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gejming "novinarstvo" i ostatak scene

Ja iskreno mislim da laže i spinuje, a mnogi od vas nisu bili toliko prisutni na discordu da vidite šta čovek radi i piše i pored svega toga su ga kulirali svi, poslednjii u nizu ispada je pretnja da je našao gde živimo I gde radimo I da će nas rešiti jednog po jednog. Ne može da prihvati koliko je nebitan za nas.
Koliko god to bilo smesno i sprdnja, nije.
No mislim da to nije tema za forum i da se ne nastavlja u tom tonu.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Last edited:
A šta se zbilo, šta je bio taj incident?

Meni je poslao samo PM na Emu sa naslovom "Jesi li ti poslao mejl?" i banovao me pa ni ne mogu da vidim šta je napisao, niti imam uopšte pojma o čemu priča. Mislim čovek očigledno ima hiljadu i jednu manu ali je krajnje glupo da ga neko minira sa strane, tek je to jadno i spuštanje na još niži nivo.

To je već ko zna koji put kako se to navodno dešava, a nijedan jedini dokaz nismo dobili.

To je već ko zna koji put kako se to navodno dešava, a nijedan jedini dokaz nismo dobili.
Mislim, iskreno, mogu zamisliti da neko stvarno pokušava da mu sjebe šljaku i to, baš se zamerao ljudima tokom godina. I to je na momente išlo baš do nekih bolesnih granica, a ja još znam tipa samo 10% stvari jer sam uletao na forum jednom u šest meseci, vidim kakvo je stanje i ne vraćam se.

Ostavimo sve to u proslosti, nek on svoju bitku bije, niko mu ne brani, samo ne zelim da se preliva ovamo i da ga uopste pominjemo, osim ako nije neka konstruktivna diskusija u vezi stanja gejmng novinarstva (mada bih licno i to izbegavao, a IGN Adriju ne konzumiram svakako)

Ja sam siguran da
CENSORED
lupa gluposti, ako mu posao propadne to će biti isključivo zbog njega samog, njemu pomoć ne treba.

Last edited:
Ostavimo sve to u proslosti, nek on svoju bitku bije, niko mu ne brani, samo ne zelim da se preliva ovamo i da ga uopste pominjemo, osim ako nije neka konstruktivna diskusija u vezi stanja gejmng novinarstva (mada bih licno i to izbegavao, a IGN Adriju ne konzumiram svakako)

Bukvalno ovo, nema vise potrebe za dodatnom dramom i sranjima. Carry on.

Ja bih vas zamolio da editujete postove da se ne spominje chovek i njegov sajt. Ako ne zhelite, to je vasha stvar, ne krshite pravila ovog sajta. Plus, what Undenis said.

Čitam postove svih vas... i shvatam... shvatam da sam u mom prethodnom postu na ovoj temi impulsivno reagovao. Ali to je bila reakcija na nešto što i danas boli. Isto tako shvatam da su to neke stvari koje iako nakon toliko godina i dalje bole - najbolje je ostaviti ih iza sebe. Ne kažem da ih treba zaboraviti, naprotiv, ali treba sav balast prošlosti zbaciti sa sebe i krenuti u jedan novi svet.

Svet koji je totalno carefree, bez ikakvih opterećenja... svet u kom više nema mesta za zlu krv. Jednostavno treba nastaviti... Life goes on.

Znam da verovatno nikad više neću pisati jer ne znam koliko bi sve to uopšte i vredelo i imalo smisla... ali ZNAM...

ZNAM da volim život. ZNAM da uživam u njemu. I ZNAM da je sve to tako pogrešno kvariti nekim stvarima iz prošlosti.

Samo uživajte i znajte da je svaki trenutak previše dragocen da bi ga trošili na negativne emocije 💫 ✨ ❤️

Ja bih vas zamolio da editujete postove da se ne spominje chovek i njegov sajt. Ako ne zhelite, to je vasha stvar, ne krshite pravila ovog sajta. Plus, what Undenis said.
Zamrece prica sama, vec je skoro tu jer svi ovi ljudi pisu skoro isto, svoj goodbye post celoj toj prici, mislim da ne treba neki edit kao da ce sve da bukne u nesto ruzno ili da se nesto krije.

@Yonai nije ovo zbog tebe, ovo je zbog svega sto se odvijalo u poslednjih 2 meseca, u sta ti nisi bio ni koji nacin ukljucen. Ti si napisao svoje iskustvo, i to je ok, nisi dugo bio sa nama, treba ti neki "ventil". Posle toga smo otisli u off i najradije bi splitovao temu posebnu npr "The long goodbye" :D, posto ovo sad nema veze sa gejming novinarstvom. U svakom slucaju je ideja foruma da se vodi neka normalna prica, sa sto manje hejta.

Ja bih voleo da vidim malo više naslova tema na srpskom, ako nemate ništa protiv.

A voleo bih da čitam opise članova u bilo kom obliku. Može sve pod jednu temu ili ko je ovako plodonosniji i bolje mu ide da ima sopstvenu (kao Yonai npr).

A za ubuduće podkast. Ne yt niti sajt nego pravi pravcati starinski audio podkast.

Oću nešto što se automatski skine u plejer i što ću da slušam recimo jednom sedmično dok igram Hammerwatch.

Ozbiljno, ima toliko tema koje niko ne pokriva.

Back
Top Bottom