Zabole me šta ko želi iskreno i ko ima koliko vremena u životu. Ako diskutujemo Dishonored 2 a neko ga nije igrao kao ja na full stelt i sa non lethal ubistvima nego jurio i klao nismo igrali istu igru prosto.
Naravno da niste igrali istu igru, ali ste i dalje obojica, nadam se, uzhivali. To uzhivanje ni jedan nerd ne mozhe oduzeti nekakvim argumentima da drugi igrach nije odigrao igru na "pravi nachin".
Poenta dobra igra je samo bolja što je težina bolja i ko je iskusio takvu igru na većoj težini doživeo je više.
Jbg. ne mogu se slozhiti s time. Tj. slazhem se da je neko ko je igrao na vetjoj tezhini dozhiveo vishe, ali ne vidim kako to utiche na uzhivanje u igri. Neko igra Red Alert 2 na Brutal i uveren sam da dozhivi vishe od mene koji jedva igra na normal, ali meni igra jednostavno nije zabavna na vetjim tezhinama jer sam apsolutni noob za RTS igre. Bukvalno sam anti talenat za te igre, ali volim da ih igram, pa onda igram na tezhini koja mi odgovara i osetjam se odlichno, iako znam da ima neko ko se mnogo vishe od mene cima oko igre i zasluzhuje vishe pohvala od mene, ali na kraju dana to je jebena video igra. Zar nije cilj da se svi zabavimo onoliko koliko smo u mogutjnosti?
Slichno je bilo i u WoW. Ja sam voleo da se trudim, da svo vreme ulozhim u igru kako bih mogao pomotji guildu da dobijemo server first ili neku slichno glupost, ali bilo je igracha koji su igrali u random noob klanovima i odlichno su se sprdali i zabavljali. Previshe sam zabo na ovo, razumesh me.
evo zadnji Doom je bogatije iskustvo što je težina veća pogotovo jer je akcenat 100% na akciji. Ti moraš spretnije da kombinuješ oružija i biraš kako koga napadaš...
Radije bih igrao Eternal na manjoj tezhini jer mi to daje slobodu da pristupam encounter-ima kako ja zhelim. Ni malo mi se ne svidja u Eternal shto je igra shablonska i shto postoji jedan ispravni nachin da uspesh neshto na vetjim tezhinama. Mogutje je da karikiram malko sada, ali vishe volim da gledam kako odredjeno oruzhje komada nekog neprijatelja, nego da uvek koristim identichan kombo oruzhja za tog neprijatelja i da borba uvek bude ista. Uveren sam da postoji video kako neki turbo nerd razbija igru nakon 2000 ulozhenih sati i totalno je lomi, ali mene to ne radi (
@rale ), ja u tome ne vidim zabavu.