Kad ste vec bumpovali temu, dobio sam info da je jebeni mongol Kuzmanovic spoilovo ceo Resident Evil Village u recenziji. Tako da ko nije igrao a ima cudan fetish da kupuje SK, neka skipuje recenziju.

Eh makar si ovde mogao da ih biješ nekada kad god si hteo. Pa nismo zapad jbmSta je problem ako hocu da prebijem LGBTQ+ karaktera u video igri?
Debil. Tako je i TLoU 2, ali je tamo bar unapred upozorio.Kad ste vec bumpovali temu, dobio sam info da je jebeni mongol Kuzmanovic spoilovo ceo Resident Evil Village u recenziji. Tako da ko nije igrao a ima cudan fetish da kupuje SK, neka skipuje recenziju.
Nadrkani tenkre koji i dalje tripuje neku relevantnost.Kad ste vec bumpovali temu, dobio sam info da je jebeni mongol Kuzmanovic spoilovo ceo Resident Evil Village u recenziji. Tako da ko nije igrao a ima cudan fetish da kupuje SK, neka skipuje recenziju.
Otkad me je napljuvao u pismu meseca, prestao sam da kupujem SK i trolujem ga gde god ga vidim, makar to bio samo youtube.Kad ste vec bumpovali temu, dobio sam info da je jebeni mongol Kuzmanovic spoilovo ceo Resident Evil Village u recenziji. Tako da ko nije igrao a ima cudan fetish da kupuje SK, neka skipuje recenziju.
Do shareOtkad me je napljuvao u pismu meseca, prestao sam da kupujem SK i trolujem ga gde god ga vidim, makar to bio samo youtube.

hahahahah čitam danas na klonjari i ne verujemKad ste vec bumpovali temu, dobio sam info da je jebeni mongol Kuzmanovic spoilovo ceo Resident Evil Village u recenziji. Tako da ko nije igrao a ima cudan fetish da kupuje SK, neka skipuje recenziju.

Чини ми се да имаш дугу историју употребе Света Компјутера за bowel movement активности.hahahahah čitam danas na klonjari i ne verujem![]()

Да, то га је питао Demolition Man колико се сјећам. Није му било јасно шта ми то толико замјеримо Кузми. Пратио је Кузма све критике на свој рачун у то вријеме. Мада је тада макар знао боље да пише него данас, на страну сво лицемјерје и гранична социопатија.А ирл сам од лика који је добар приватно са Кузмом чуо да је прочитао текст,насмејао се и изјавио "Мене боли ....,ја за ово што радим добијам добре паре".

Нека си нам рекао.Lepo se svi vi raspisaste o nekome ko je nebitan![]()
Што каже мој познаник, појачавамо симболичку вриједност те особе.Kao i svaki put.Lepo se svi vi raspisaste o nekome ko je nebitan![]()