• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gejming "novinarstvo" i ostatak scene

Kad ste vec bumpovali temu, dobio sam info da je jebeni mongol Kuzmanovic spoilovo ceo Resident Evil Village u recenziji. Tako da ko nije igrao a ima cudan fetish da kupuje SK, neka skipuje recenziju.

Ne zelim nikoga da bijem, ali u video igrama me boli kurac. Ako stavite lika u fighting game kako mozete ocekivati da ga neko nece lupati? Cemu sve to? Sta je ultimativni cilj?

Ne znam ne pravim ja igre. Samo sam rekao da Kotaku kida sa recenzijama A bilo kakvu vrstu igračke opresije nad tobom niti bilo kim ne podržavam. Treba da je sve dozvoljeno

Kad ste vec bumpovali temu, dobio sam info da je jebeni mongol Kuzmanovic spoilovo ceo Resident Evil Village u recenziji. Tako da ko nije igrao a ima cudan fetish da kupuje SK, neka skipuje recenziju.
Debil. Tako je i TLoU 2, ali je tamo bar unapred upozorio.

Nadrkani tenkre koji i dalje tripuje neku relevantnost.

Otkad me je napljuvao u pismu meseca, prestao sam da kupujem SK i trolujem ga gde god ga vidim, makar to bio samo youtube.

Ne mogu, bolne memorije :( a i blam.
Iz ove perspektive, jesam se izglupirao, ali opet tako drzak odgovor nisam ocekivao i bas me je tad razocarao kao covek.

И ја бих волио баш да видим то писмо, тј. његов одговор. Људи требају да схвате да је он само један глумац, исто као и још једна "позната" личност у домаћем видеоиграчком новинарству и да у правом животу није ни близу ономе што представља у својим текстовима. Уосталом, довољно је видјети интервјуе са њим. Да не помињемо да лик нема готово нимало значаја, нарочито данас.

hahahahah čitam danas na klonjari i ne verujem 😂

hahahahah čitam danas na klonjari i ne verujem 😂
Чини ми се да имаш дугу историју употребе Света Компјутера за bowel movement активности. :D

Када смо већ код Кузме и спрдње, да окачим овај текст кога је чини ми се писао @YOTH још прије Христа. Ја сам га прије пар година малкице преправио јер сам га планирао ставити у оквиру неког поливања Кузме, јбг. цензурисали ме чим сам кренуо да одапињем балегу на Микуза.

Била зима, а врућина тешка… Миодраг је устао из кревета, појео корнфлекс и занемаривши личну хигијену кренуо у оближњу играоницу. На путу до ње је обично сретао групу старијих жена које су продавале воће и поврће. Сем уобичајних осмеха Миодраг је овога пута уочио и нешто друго на њиховим лицима, ПОЖУДУ. Било је то јасно као и сврха постојања часописа Свет Компјутера. Уплашен, убрзао је корак и прешао на другу страну улице. Тада је зачуо мјаукање и затекао мачку како му препречава пут. Зачуђен оваквом појавом Миодраг је прелетeо погледом около како би затражио асистенцију неког од пролазника али како није угледао никог па више ни мачку како му стоји на путу наставио је свој QUEST. Отворивши врата од играонице учинио је нешто што ниједан смртник није успео, зауставио је време. Сви погледи су упрти у њега, био је главни. Његов стил облачења је лежеран али су детаљи попут привеска за кључеве начињеног од старе меморије и светлећи ђонови његових патика указивали на префињен укус. Када је прошао BULLET TIME Миодраг је сео на своје унапред резервисано место. Kод Синди, како је он од миља звао ту сиву конзолу са којом је имао више него пријатељски однос. Нажалост, пропорције слота за меморијску картицу нису дозвољавале нешто интимније. Извадио је једну такву картицу и убацио је како само његова увежбана рука уме, почео је да игра. То је била игра коју је прелазио 2 дана и данас је коначно стигао до другог диска. Прошло му је кроз главу како је уопште могуће да дуже време није снимао позицију али те мисли беху одуване новим дешавањима на екрану. Коначно је угледао инструкцију Insert Disc 2. Лењ по природи, затражио је од момка који је радио у играоници да му промени диск. Момак новајлија, још увек неискусан "in the ways of Jedi", за разлику од џедај мастера Микуза, отвара поклопац од конзоле и убацује диск стискајући дугме за ресет. Миодраг опијен задовољством прелажења игре и Coca Cola-ом коју је попио успут не примећује трагедију - НИЈЕ СНИМИО ПОЗИЦИЈУ! Како човек са његовом репутацијом не би изазвао пометњу међу посетиоцима играонице и како овај скандал не би доспео у локални таблоид, Миодраг са сузама у очима одлази кући. Улазећи у мрачан ходник свог стана примећује блистави објекат на комоди поред улазних врата. Star Control 2 је писало на кутији која је одавала утисак предмета са неког археолошког налазишта. Са осмехом детета које је први пут ушло у McDonalds и појело Happy Meal заграбио је кутију, то је био његов спас. Одлучио је да сву своју вештину и моћ коју представља његова позиција у поменутом часопису Свет Компјутера, чијем квалитету би позавиделе многобројне марке тоалет папира које нису клинички тестиране, искористи у борби против заједничког непријатеља људи, КОНЗОЛА! Он ће се од сада звати МИКУЗ и чекаће на свој ред да се појави у свести људи како би украо славу популарних холивудских остварења.

BEWARE… ‘CAUSE MIKUZ IS OUT THERE…

Last edited:
Не могу да се сетим шта ме тачно тригеровало да напишем ово али сам после тог поста добио питање од неког лектора
"Шта си ти беше завршио?".
А ирл сам од лика који је добар приватно са Кузмом чуо да је прочитао текст,насмејао се и изјавио "Мене боли ....,ја за ово што радим добијам добре паре".

А ирл сам од лика који је добар приватно са Кузмом чуо да је прочитао текст,насмејао се и изјавио "Мене боли ....,ја за ово што радим добијам добре паре".
Да, то га је питао Demolition Man колико се сјећам. Није му било јасно шта ми то толико замјеримо Кузми. Пратио је Кузма све критике на свој рачун у то вријеме. Мада је тада макар знао боље да пише него данас, на страну сво лицемјерје и гранична социопатија.

Lepo se svi vi raspisaste o nekome ko je nebitan 😄
Нека си нам рекао. :D Што каже мој познаник, појачавамо симболичку вриједност те особе.

Back
Top Bottom