• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

A sta znam, ipak mi bolji ovaj beli od onih primarnih crvenih crkvenih dresova.

Ako vas zanima inspiracija za naše dresove i opravdanje zašto i kako je to sve urađeno, pročitajte ovo, ali upozoravam vas da ćete izaći sa više pitanja nego kad ste ušli na link 😅

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1681366/Novi-dres-Srbije-za-Svetsko-prvenstvo-u-Kataru.html
"U saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, proizvođač opreme "Puma" napravio je dizajn dresa"
Meni je ovo sve objasnilo. Prakticno puma podelila savezima bele dresove da posalju dizajn....samo kod nas dizajniranje dopalo sns clanu.

NTgTIqc.jpg

Odlicna igra, konacno smo pokazali karakter i nismo primili gol posle vodjstva od 1:0, vec nastavili da napadamo i dali drugi gol.
Opet smo kraje prvog poluvremena i pocetkom drugog poluvremena dali golove.
Dve zamerke, kad sudija dozvoli toliko cvrstu igru, trebamo to sto pre da prihvatimo i da i sami pocnemo da igramo tako, i druga, posle 2:0 smo imali jos dosta zicera, morali smo dati jos jedan gol i zatvoriti utakmicu, ispade ko da nam je lakse da damo gol kad je teza sansa, nego kad je zicer, ali video se i umor u tim situacijama, nema veze, bitna je pobeda, odlicna uvertira za SP.

Lepo izgleda ova igra protiv osrednjih reprezentacija. Videcemo kako ce to izgledati protiv neke top reprezentacije. Jedva cekam Brazil na SP.
Mada vise cenim ovu napadacku igru na gol vise nego neki bunker. Bolje da izgubimo 4-2 a da bude atraktivna utakmica nego da izgubimo 1-0 a da ne stvorimo ni jednu sansu.

Pa jasno je da protiv Brazila nemamo nikakve sanse, mi cemo se sa Svajcarskom boriti za drugo mesto u grupi, i to ce biti borba, krvi do kolena...
Zavisi od faktora srece, sudija i zdravlja, nadam se da cemo uspeti nekako da dodjemo do tog drugog mesta, meni to dovoljno.

Ja moram samo da pohvalim selektora i sve što radi deluje kao da nije sa ovih prostora. Ovakva razmišljanja su nama potrebna.

"Није важно само победити, већ како се побеђује. "

Ovo nije bitno samo u fudbalu i sportu, nego generalno u životu. Nažalost, mnogim ljudima su bitni samo ciljevi, a neki su pod raznim pritiscima popustili i postali ono šta su najviše mrzeli. Što bi rekao moj drug - ovde kao pojedinac da menjaš stvari ne možeš, i onda ili odeš van ili pshički prsneš. Ili još gore, prihvatiš stanje i postaneš jedan od njih.

Drago mi je što nam je ovakav selektor sa ovakim porukama. Svaka čast.

Dok sa druge strane imamo ove klasične seljake fudbalere. Kakav flešbek mi je vratilo ovo na osnovnu školu i treniranje fudbala...
Odrasloj osobi padne na pamet da staviš prst u tanjir/čorbu šta već, onda te ta osoba pogleda najvećim onim debilskim pogledom i spreman agresivno da isprati do kraja one primitivne porive koje imamo duboko u nama, zatim ovaj lik kreće da se smeje i grokće kao svinja, a sve to prati jedan od boljih kao fudbalera navaljen na stolici i smeje se kao debil

Verujem da nije lako Piksiju

Pa jasno je da protiv Brazila nemamo nikakve sanse, mi cemo se sa Svajcarskom boriti za drugo mesto u grupi, i to ce biti borba, krvi do kolena...
Zavisi od faktora srece, sudija i zdravlja, nadam se da cemo uspeti nekako da dodjemo do tog drugog mesta, meni to dovoljno.
Zasto mislis da nemamo sanse,nije ni Zvezda imala protiv Liverpula pa dobise osvajaca LS 2-0,nikad se ne zna u tome i jeste car tih utakmica u 90% slucaja ce nas dobiti a ono opet postoji sansa da im se useremo u zivot nismo bas toliko losi.

Nema šanse da ne primimo go sa našom odbranom ali bismo mogli i da im damo neki i izvučemo nerešeno.

Dobro je sto je to prva utakmica na prvenstvu, pa mozda ih iznenadimo, ako se brze od njih adaptiramo i slicno, ali generalno po kvalitetu, oni su mnogo bolji, imaju neverovatan napad, gde su svi veoma brzi i driblaju ko ludi, dok je nama odbrana slabiji deo tima... pa videlo se koliko je Stefan Mitrovic prespor, njega ce Nejmar da pretrci ko od sale, ali to nije bitno, mi se ionako borimo za drugo mesto u grupi i to je realno... ali kakva glupost sto nam ispala prakticno ista grupa ko na proslom SP, za sve je kriva FIFA i njihov "fenomenalan" sistem izvlacenja parova...

Ufff neverovatno koliko dobro igra Napoli, ovo je uzivanje za gledanje!
Ne cudi sto su prvi u italijanskom sampionatu, kako kidaju, kakvu kontru imaju, milina.
Ajax svake sezone sve slabiji, ove sezone prodase pola tima, sve najbolje igrace osim Tadica i ne cudi sto ovako slabo igraju ove sezone, pa ne moze Tadic sve sam, evo na ovoj utakmici se ni ne vidi, tako da Ajax nema sta da ocekuje i da se nada sa tako malo ulaganja, nek igraju Ligu Evrope, i nek se nadaju da bar tu budu konkurentni.
U drugom poluvremenu se smesi katastrofa Ajaxa...

Back
Top Bottom