• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

I idemo, 14. titula Reala, jedan gol iz tri šuta na gol u meču, tako se to radi 😄

Kurtoa čarobnjak, šta je čovek sve odbranio, ono je neverovatno

Pošto volim oba kluba, bilo mi je manje-više svejedno ko će da uzme, mada sam naginjao ka Liverpulu jer je Real već uzeo jednu bitnu titulu. Ali jbg, ove sezone je pobeda Reala bukvalno neizbežna kroz šta su sve prošli 😁 I gledajući koga su pobedili, ovo je možda i najimpresivniji put do titule otkad postoji liga šampiona.

...I gledajući koga su pobedili, ovo je možda i najimpresivniji put do titule otkad postoji liga šampiona.

Rekao bih da je ipak Barselona 2014/15 imala teži put, ali što je i bitnije, pobedila je sa daleko većom dominacijom i zapravo nadigrala protivnika u svim utakmicama.

1/16 - City
1/4 - PSG
1/2 - Bajern
finale - Juventus

4 okršaja gde je nadigrala u svakoj utakmici protivnike i protivnici su svi bili šampioni svojih država (ako se dobro sećam).

Kako li je Lilpulu, ostadose bez titule u zemlji u zadnjem kolu i sad ostadose bez titule Lige Sampiona, ja bih rekao zamor materijala, bas mnogo su igrali u zadnje vreme, a Real je imao mesec dana da se pripremi samo za njih.
Takodje faktor srece je veliki, neverovatno sta sve Liverpul nije iskoristio od sansi, zahvaljujuci Kurtoi.
Mada sada me Lilpul podsetio na Siti, imaju loptu, dominiraju, ali nemaju zavrsnicu, ne umeju gol da daju... takodje postava sa kojom su igrali zadnjih 15 min, trebali su sa njom da pocnu, mada ne znam dal je bio izvodljivo, ali da su igrali Firmino i Zota od pocetka, mislim da bi bilo drugacije.
Nebitno, Jovic osvojio titulu, a nije ni igrao, kao i Petrusev u Efesu :D

Tu je razlika izmedju zvezde i partizana. Ja navijam da partizan pobedi u evropi a vecina partizanovaca da zvezda izgubi... 👌

Nije greh navijati da ovakav Partizan izgubi.

Salim se, abitni su.

I nema tu razlike u navijacima, pa cak ni u ruskim sponzorima. Samo su mozda u drugom sportu.

FZ4Av44X0AAC8mQ

Na kraju krajeva, dogodine su zasluzno tamo. Samo su propustili sansu da vezu dve grupne faze LS zaredom.

Last edited:
Zaboravio sam da je utakmica sinoć, ne interesuje me domaći fudbal ali obično gledam kad su neke ovako bitne. Ne mogu da verujem kakvi su majmuni, vodili 2:0, imali rezultat a ispali autogolom i to u 90. minutu 🤦‍♂️

Mogu da se krive igrači, ali po meni, krivac je isključivo trener (Dejan Stanković). Sve poteze koje je povukao nisu imali smisla i na kraju je sve to samo dobilo potvrdu u vidu postizanja autogola Pavkova. Izbacio je bukvalno jedinog igrača koji zna donekle fudbal i zna da napravi šansu, povuče loptu preko centra, razigra igrače... A onaj Pešić sa negativnim IQ-om mu igra utakmice, čovek ne zna gde se nalazi. Sve u svemu, možda je dobar on motivator (jer ima ime), ali po čistom kvalitetu i znanju je daleko od Evrope.

^^ Po meni je do igrača, jer kad dođeš do finalne utakmice pritom na domaćem terenu i napraviš onakve greške u nadoknadi vremena, bukvalno 30 sekundi pre završetka poluvremena - igraš rukom, napraviš penal, odbraniš penal (gde se Borjan posle odbrane okreće ka tribinama i lupa po grudima a lopta još u igri) pa potom izgubiš loptu tako što igrač hoće da dribla umesto da doda pa se oklizne i odmah primiš gol po zemlji sa 30 metara, to je do tupavih igrača. Brate, ako ne umeš da izneseš loptu sa svoje polovine šutni je u tri pizde materine pa se saberite malo.

Evo i timestamp sa celom situacijom kako se odigrala, neshvatljivo zaista, veći mindfuck od autogola.

Back
Top Bottom