• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Verovatno je video da će izgubiti sutra na izborima. I onda kako ne bi ispao gubitnik, odlučio je da dan pre uradi nešto proaktivno, kako bi se pisalo više o njemu. Ja apsolutno razumem ovaj potez, sa marketinške strane je vrlo dobar. Videćemo da li će uroditi plodom i doneti neku novu struju, tj. dugoročno gledano koliko je dobar potez bio.

a sta je bilo sa pantelicem zar nije on bio nesto blizu glavnog?znam da je nesto bilo prosle godine sa time ali posto ne pratim desavanje nemam pojma sta je posle bilo

Nema šanse da će da prepuste Vidari da vodi FSS kad dečko nije u kombinacijama oko transfera i svega ostalog gde se vrte pare.

Što se tiče Lige Šampiona, sada sam svim srcem uz Napoli.
Imaju neverovatan skauting tim, imaju posloženu ekipu bolje možda i od cityja i reala i bajerna, i plus ceo grad stoji iza njih i oseća se ta energija kada ih gledaš.

Takođe, onaj Kvaratskhelia je klasa iznad ostalih igrača u Evropi trenutno.

Ako kojim slučajem osvoje i ligu i LŠ, zapaliće grad navijači 🔥

Hahaha nije da nisam ocekivao.
Opet su izveli Vesic foru. 🤣

Što se tiče Lige Šampiona, sada sam svim srcem uz Napoli.
Imaju neverovatan skauting tim, imaju posloženu ekipu bolje možda i od cityja i reala i bajerna, i plus ceo grad stoji iza njih i oseća se ta energija kada ih gledaš.

Takođe, onaj Kvaratskhelia je klasa iznad ostalih igrača u Evropi trenutno.

Ako kojim slučajem osvoje i ligu i LŠ, zapaliće grad navijači 🔥

+1 za Napoli. Kvaradona ove sezone najjace levo krilo u Evropi. (y)

Najvece iznenadjenje ce mi biti ako nekako tuzni Chelsea dogura do finala. Vece od Benfice.

Ja sam standardno uz Bajern iz Minhena, ali ako ne mogu oni, nek uzme Napoli, obzirom da igraju najlepsi i najbrzi fudbal.

Ovozavao sam Bajrn kao klinac. Dajsler, Sol, Balak, Kan, Pizaro, Santa Kruz , Hargrivs, Makaj itd itd Sad mi nisu toliko simpaticni ali opet mi je draze kad oni pobede nego neki drugi xd

Dalje idu Real, Bajern, Napoli... jedino ovaj zadnji par je bas gust - Benfika - Inter, Inter jeste jaci, ali portugalci ove sezone igraju ko ludi, ne mogu tek tako da ih otpisem...

Četvrtfinale Lige Evrope:
M. junajted – Sevilja
Juventus – Sporting Lisabon
Bajer Leverkuzen – Union Sen Žiloaz
Fejenord – Roma

Polufinale:
SF1 Juve/Sporting – Junajted/Sevilja
SF2 Fejenord/Roma – Bajer/Union

Finale:
Pobednik SF1 – Pobednik SF2

Back
Top Bottom