• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

aoDX4h7.png

Ne pamtim kad smo dobili laksu grupu. Zagrejane kuglice na max bile.

Samo nam falila Makedonija umesto Litvanije pa da na svako gostovanje putujemo autobusom.
Може и до Литваније бусом, нуде наше туристичке агенције такве аранжмане. ;)

Makedonija je bila cetvrti, bilo je ili oni ili Bugari.

U petom da je dosla Slovacka, od svih zemalja u grupi bi mogla da se napravi nova ekonomska unija.

e pa to ti je ono, telo ga upozorilo i izvukao se bio, dobio drugu sansu, ali se vratio trenerskom poslu, sto je bila greska, ocigledno mu stres i pritisak nisu odgovarali, i tada sam mislio da je to ludost, i eto, platio je cenu.

Au kakva utakmica, Real od zaostatka 0:2, do preokreta 5:2 i to u gostima, Liverpul nestao od 15-og min kad su dali drugi gol, u jako losoj su formi, a Real, sta reci, masina za golove.

Ne znam ni ja, cini mi se da je LS postala vremenom nesto slicno najjacim ligaskim samo sto ima eliminacije, 4-5 timova koji konkurisu za sam vrh, a ostali koliko doguraju. Zato i sa jedne strane je postalo lakse osvajati i veci uticaj imaju i ligaske utakmice(utice na vecu motivaciju i samopouzdanje igraca), jer uglavnom timovi beleze veoma dobre rezultate na dva ili vise frontova. Pre si imao timove poput Milana koji ne znaju da igraju ligu, ali su u LS jedan od najnezgodnijih protivnika u dvomecu.

Ako bih ovde pravio nekakvu kategorizaciju Real i Bajern se najvise pitaju(upada tu i Barsa cim se digne na visi nivo), pretendenti su Siti i PSZ, a ostali Englezi postanu opasni tek kada naprave kontinuitet dobrih rezultata kao sto je cinio poslednjih nekoliko sezona Liverpul. Siti i PSZ jos nisu probili neke barijere, tako da se Real najvise bori sa Bajernom, jedino moze da se desi ''upset'' od nekog Engleza.

Desavace se iznenadjenja, ali su se kvalitet i pare skoncentrisale na par mesta, da su to uglavnom borbe Davida i Golijata dok se ne ukrste giganti. Desavace se iznenadjenja, ali bice ih sve manje i manje.

Sve u svemu, mislim da ove sezone osvajaju Bajern ili Real i da niko tu drugi nije dorasao takticki ili kvalitetom da skine oba tima.

Ako radis nesto, radi do kraja, on sve polovicno, prvo one izjave, pa se povuce, sad se kandiduje, pa se povuce, premislja se ko seljacka mlada.

Back
Top Bottom