2CR4ZY
Forumski Apotekar
Ma zezam se ja, i ja navijam za Zvezdu u evropi i bio sam izbedacen posle onakve eliminacije, nego to sam napisao jer je ovde bilo par provocirajucih komentara na racun Partizana.Tu je razlika izmedju zvezde i partizana. Ja navijam da partizan pobedi u evropi a vecina partizanovaca da zvezda izgubi...![]()
Zasluzno?Na kraju krajeva, dogodine su zasluzno tamo. Samo su propustili sansu da vezu dve grupne faze LS zaredom.
Valjda ti je posle sinocne tekme jasno da Zvezda ne pripada u LS, u LE eventualno, ali i to je pitanje.
krivac je isključivo trener (Dejan Stanković)
Nesumljivo je i trener kriv, ali pre svega losa fizicka sprema, gde su oni mrtvi vec u 60 min, a zamisli da su bili produzeci, to i sto su igraci Zvezde fizicki slabasni i odbijaju se od igraca Makabija ko dete od bildera.
Da, jos tuznije ko je sve zasluzio, a ne moze.Tuzno je ko sve moze da napravi decu.
Neko je trebao da objasni Pavkovu,kad mu pevaju da da gol, da ne misle na autogol.
Zvezda sama sebe izbacila.
Srnic penal, Pavkov autogol.
Zvezda je kvalitetniji tim, ali nisu imali hrabrosti, samopouzdanja ni vere i sad je ocigledno da Zvezda nije za Ligu Sampiona.
Borjan je bio markiran kod onog gola, zato ga je primio, Dragutinovic pokazao Milutinovu kako se cuva Pjero, Stankovic izveo iz igre Kangu zbog zutog, a Zvezda nema nikakvu igru bez Kange, ne mogu da se povezu, Pesic prespor, a gol je dao po sistemu i corava koka ubode neko zrno, Bukari se nije video, prvi iole ozbiljniji protivnik i on nestao, malo ste prerano poleteli sa njim.
Evo odlicne anal-ize