• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Bas malopre citah na drugim vestima da je 100 miliona, bas se frljaju sa ciframa... a u textu je pisalo da je to 80% i da nasledjuje 100 miliona duga koji ima klub, koje ce on da podmiri, tako da svakako izadje 200 miliona za 80% kluba ili 250 miliona ako gledamo ovu vest ovde, svejedno, cudi me da je tako jeftino, obzirom da jedan Luka Jovic vredi 60 miliona.

Neverovatno, pre dva dana bila vest da je umro, onda odmah potom se on sam javio kako je ljut sto su ga zivog sahranili i danas stvarno mrtav...

Neverovatno kakva ekipa je Real Madrid. Do 90tog minuta imali 2 gola zaostatka, pritom nisu stvorili nijednu šansu, protivnici imali nekoliko prilika čak da povećaju razliku. I onda dva gola u 90tom i 91. minutu. I naravno u produžecima odmah (dobro dosudjeni) penal i eto Reala u finalu. Prosto je neverovatno koliko ih hoće, tj. koliko sreće imaju. Sad po netu mnogi kažu kao to više nije sreća, nego veruju u sebe bla bla. Ali brate, šta se njima dešava to je neverovatno. Pa setimo se samo Liverpula:

• Like
Reactions: Ace
Ja gledao utakmicu, iznervirao se i ugasio u 80. minutu kad su ovi dali gol posle proverim rezultat ono Real prošao 😄

Neverovatno kakva ekipa je Real Madrid. Do 90tog minuta imali 2 gola zaostatka, pritom nisu stvorili nijednu šansu, protivnici imali nekoliko prilika čak da povećaju razliku. I onda dva gola u 90tom i 91. minutu. I naravno u produžecima odmah (dobro dosudjeni) penal i eto Reala u finalu. Prosto je neverovatno koliko ih hoće, tj. koliko sreće imaju. Sad po netu mnogi kažu kao to više nije sreća, nego veruju u sebe bla bla. Ali brate, šta se njima dešava to je neverovatno. Pa setimo se samo Liverpula:

Jebes i jebi Liverpool, a i ManCity.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno je u toku poslednje kolo Premijer lige.

City i Lpool imaju još 45min da osvoje titulu. City može i da izgubi ako Lpool ne pobedi. Medjutim, ako Lpool pobedi, City gubi titulu. Vrlo zanimljivih 45min nas očekuje. Cela sezona stala u jedno poluvreme :)

A u Italiji igraju i Milan i Inter. Ako Milan izgubi slučajno, Inter može da osvoji titulu. Ali teško.

Last edited:
Mislim da Siti neće propustiti priliku.
Liverpul - Vulvs 1:1 65 min...

Mora se reći svaka čast Gvardioli. Pogodio je sa izmenama i sa 0:2 na 3:2 u odlučujućoj utakmici, u zadnjoj četvrtini meča... Baš clutch igra. Što se tiče Italije, sve je rešeno.

Back
Top Bottom