• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Gledajući istoriju našeg fudbala poslednje dve decenije najveće pitanje sada je da li će smeniti Piksija pre početka Svetskog prvenstva, ili, ako ga ne smene, koliko će ga većina naroda koji ga sada kuje u zvezde blatiti ako ne stignemo bar do polufinala [emoji23]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Meni je to očekivano kada je trener Piksi, nekako mi ne deluje kao osoba koja bi uzela taj novac tek tako. A i od svojih igrača sigurno ne bi tražio to, tj. ne bi oni bili njegovi igrači da su takvi.

Ono što mi je tu malo čudno je da su to u stvari pare iz budžeta Republike Srbije, dakle svih nas - svi mi plaćamo porez na ovaj ili onaj način. E sad, Vučko kaže da će igračima dati 1 milion (on da da naš novac !?) ako prođu dalje i tim potezom kupuje većinu penzionera koji glasaju za njega. Zatim igrači naprave neverovatan uspeh i ispadnu ljudi i taj novac uplate u humanitarne svrhe. Dakle i Vučko i igrači dobijaju dobar PR za novac koji su dobili indirektno od građana, dakle naš novac su uplatili u humanitarne svrhe. Nemam ništa protiv tog poteza naravno, ali samo hoću da kažem kako su zanimljivi PR spinovi i kako treba da se zna odakle tih 1 milion evra.

A sama ponuda igračima tih para, igračima koji već imaju multi-milionerske ugovore, umesto da se uplati u startu nekoj bolesnoj deci ili pomogne građanima na neki drugi način mi je od svega toga ipak najgora.

Sto bi reko onaj lik sa klipa na prosloj strani sto sam okacio, neka da Vuchko, ima da na'ebemo svi :D

Ili što bi rekli mnogi koje nažalost ja poznajem: "On bar nešto daje, oni pre njega nisu davali ni to" :(

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Један господин из околине Крушевца има да поручи нешто Кристијану.

IMG_20211114_230433.jpg

linkovi nadjeni sa prve strane rezultata pretrage na guglu. nimalo se nisi potrudio.

Code:
https://dood.ws/d/74kzllbquqai
https://dood.ws/d/wnhyu81yc8p3

Jesam, ali ne izlazi mi nista sta god kucao... mozda zato sto mi je safe search ukljucen... sta si tacno kucao?

Haha, jel ste videli koji skandal na žrebanju?
Mislim da je ovo prvi put u istoriji da su ponovili ceo žreb, posle par sati :D
Prvo u 12h, pa ponovo sve u 15h :D

uefa-mafiosi.jpg

Da, Real sa Benfike na PSG :D

Partizan je imao srece na zrebu.

Braga ide na Serif, bice zanimljivo.

Back
Top Bottom